wow!

Ekstravagantni život najpoznatije obitelji iz svijeta mode ponovno je u centru pažnje, a shvatit ćete zašto kad vidite ove prizore!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Lady Gaga kao Patizija Reggiani i Adam Driver kao Maurizio Gucci na velikim će se platnima pojaviti u studenom ove godine, a upravo je objavljen prvi trailer za dugoočekivani film "House of Gucci".

Lady Gaga i Adam Driver glavne su zvijezde novog filma Ridleyja Scotta, "House of Gucci", za koji je upravo objavljena prva službena videonajava. Sudeći po traileru filma, publiku očekuje pravi spektakl, a u samo nekoliko sati najavu je pogledalo više od dva milijuna ljudi.

Pogledaj i ovo Antonija Šola kao Lady Gaga, TLZP "jači nego moj!" Enis Bešlagić nije se uspio suzdržati od komentara na račun jednog dijela njenog tijela, vidite li što mu je privuklo pažnju?

Pjevačica i glumica Lady Gaga u filmu je utjelovila Patiziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija Guccija, kojeg u filmu igra Driver. Maurizio je inače bio poznat po tome što je pokrenuo pravnu bitku protiv svog ujaka Alda Guccija kako bi imao kontrolu nad slavnom tvrtkom, a Alda je u filmu utjelovio legendarni Al Pacino. Ekstravagantni život, skandali i gotovo propast cijelog modnog carstva te na kraju brutalno ubojstvo obilježili su Maurizijev život.

Upravo Patrizia bila je osuđena jer je naručila ubojstvo svog bivšeg supruga 1993. godine.

Film "House of Gucci" već mjesecima intrigira javnost jer svako malo na vidjelo izađu fotografije sa snimanja. Premijera filma trebala bi biti 24. studenog ove godine. Sudeći po komentarima na YouTubeu, mnogi su oduševljeni glumom Lady Gage, a komentiraju kako nema toga što ona ne može napraviti te su poručili da je savršen izbor za ulogu Patrizije Reggiani.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Coleen Rooney, Wayne Rooney (Foto: Profimedia) +3 Coleen Rooney (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene