Lady Gaga kao Patizija Reggiani i Adam Driver kao Maurizio Gucci na velikim će se platnima pojaviti u studenom ove godine, a upravo je objavljen prvi trailer za dugoočekivani film "House of Gucci".

Galerija


Lady Gaga i Adam Driver glavne su zvijezde novog filma Ridleyja Scotta, "House of Gucci", za koji je upravo objavljena prva službena videonajava. Sudeći po traileru filma, publiku očekuje pravi spektakl, a u samo nekoliko sati najavu je pogledalo više od dva milijuna ljudi.

Vezani članci Lady Gaga Ovakvu odjevnu kombinaciju koju je teško i opisati na sebe bi stavila samo ona, a jedan pogrešan pokret uništio bi sve! Lady Gaga Lady Gaga pokazala guzu u tangama, ovo je jedna od njezinih najgolišavijih fotografija u posljednje vrijeme

Pjevačica i glumica Lady Gaga u filmu je utjelovila Patiziju Reggiani, bivšu suprugu Maurizija Guccija, kojeg u filmu igra Driver. Maurizio je inače bio poznat po tome što je pokrenuo pravnu bitku protiv svog ujaka Alda Guccija kako bi imao kontrolu nad slavnom tvrtkom, a Alda je u filmu utjelovio legendarni Al Pacino. Ekstravagantni život, skandali i gotovo propast cijelog modnog carstva te na kraju brutalno ubojstvo obilježili su Maurizijev život.

Upravo Patrizia bila je osuđena jer je naručila ubojstvo svog bivšeg supruga 1993. godine.

Film "House of Gucci" već mjesecima intrigira javnost jer svako malo na vidjelo izađu fotografije sa snimanja. Premijera filma trebala bi biti 24. studenog ove godine. Sudeći po komentarima na YouTubeu, mnogi su oduševljeni glumom Lady Gage, a komentiraju kako nema toga što ona ne može napraviti te su poručili da je savršen izbor za ulogu Patrizije Reggiani.

Nijedna žena nije javno prevarena više puta od nje, ali ona suprugu nogometašu oprašta svaku aferu: "Vjerojatno neki misle da sam glupa"

Prvo su fotografu u Dubrovniku pokazale srednji prst, a ove ljepotice onda su se opustile u izdanjima u kakvima ih viđamo i na svjetskim pistama!