Lady Gaga posljednjih se dana odmarala u Miamiju s novim dečkom Michaelom Polanskym.

Galerija


Lady Gaga ne skriva koliko je zaljubljena u novog odabranika Michaela.

Vezani članci Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Otkrivaju se detalji nove holivudske romanse: "Bio joj je rame za plakanje nakon propalih zaruka..." Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Poslije šuškanja stigla i potvrda: Lady Gaga i Christian Carino prekinuli zaruke

Još krajem prošle godine počelo se šuškati kako je slavna pjevačica i oskarovka ponovno ludo zaljubljena, i to nešto manje od godinu dana nakon prekida zaruka s agentom za talente Christianom Carinom, koji je došao iz vedra neba.

Pjevačica se posljednjih dana odmara u Miamiju s novim partnerom, čiji je identitet otkrio portal Page Six.

Njegovo je ime Michael Polansky, diplomirao je na Harvardu i bivši je investitor koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group, koje je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Seana Parkera. Navodno se par upoznao u Las Vegasu na Parkerovu rođendanu.

"Michael je stvarno jako pametan dečko, jako ozbiljan dečko. Ljudi pričaju da ih je upoznao Sean Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Sean je povodom svog rođendan organizirao zabavu u svom domu u Los Angelesu u prosincu, a Gaga i Michael bili su tamo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

Sada je pjevačica i službeno potvrdila njihovu vezu prvom zajedničkom fotografijom na Instagramu koja je nastala prošlog vikenda u Miamiju i u kojoj mu ona sjedi u krilu. "Bilo nam je prezabavno u Miamiju. Šaljem ljubav svojim čudovištima i obožavateljima, najbolji ste", poručila je Gaga pored fotografije na kojoj izgleda zaista jako sretno.

Njezine obožavatelje fotografija je istovremeno raznježila, ali i šokirala što je stigla tako brzo.

Lady Gagu su tijekom prošlog ljeta povezivali s inženjerom zvuka Danom Hortonom, ali ona je ujesen sama potvrdila da je slobodna. Prije Christiana Carina bila je zaručena za glumca Taylora Kinneyja, s kojim je bila pet godina, a prekinuli su 2016. godine.