Ponovno sretna!

Potvrdila ono o čemu se dugo šuškalo: Objavila prvu fotku s novim dečkom i šokirala obožavatelje!

Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Profimedia 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Profimedia) Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Taylor Kinney Lady Gaga (Foto: Getty) Lady Gaga (Foto: Instagram) Lady Gaga (Foto: Profimedia) +0 Lady Gaga (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga posljednjih se dana odmarala u Miamiju s novim dečkom Michaelom Polanskym.

Lady Gaga ne skriva koliko je zaljubljena u novog odabranika Michaela.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Nisu više sretni Jedan od najljepših parova prolazi kroz dosad najveću krizu u vezi, zajedno su samo zbog jednog razloga?

Još krajem prošle godine počelo se šuškati kako je slavna pjevačica i oskarovka ponovno ludo zaljubljena, i to nešto manje od godinu dana nakon prekida zaruka s agentom za talente Christianom Carinom, koji je došao iz vedra neba.

Pjevačica se posljednjih dana odmara u Miamiju s novim partnerom, čiji je identitet otkrio portal Page Six.

Njegovo je ime Michael Polansky, diplomirao je na Harvardu i bivši je investitor koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group, koje je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Seana Parkera. Navodno se par upoznao u Las Vegasu na Parkerovu rođendanu.

"Michael je stvarno jako pametan dečko, jako ozbiljan dečko. Ljudi pričaju da ih je upoznao Sean Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Sean je povodom svog rođendan organizirao zabavu u svom domu u Los Angelesu u prosincu, a Gaga i Michael bili su tamo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga) on

Sada je pjevačica i službeno potvrdila njihovu vezu prvom zajedničkom fotografijom na Instagramu koja je nastala prošlog vikenda u Miamiju i u kojoj mu ona sjedi u krilu. "Bilo nam je prezabavno u Miamiju. Šaljem ljubav svojim čudovištima i obožavateljima, najbolji ste", poručila je Gaga pored fotografije na kojoj izgleda zaista jako sretno.

Njezine obožavatelje fotografija je istovremeno raznježila, ali i šokirala što je stigla tako brzo.

Lady Gagu su tijekom prošlog ljeta povezivali s inženjerom zvuka Danom Hortonom, ali ona je ujesen sama potvrdila da je slobodna. Prije Christiana Carina bila je zaručena za glumca Taylora Kinneyja, s kojim je bila pet godina, a prekinuli su 2016. godine. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene