Nova sreća!

Otkriven identitet misterioznog muškarca kojeg je pjevačica strastveno ljubila u golišavom izdanju

Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Lady Gaga (Foto: Profimedia) Lady Gaga (Foto: Instagram) +0 Lady Gaga i Christian Carino (Foto: Getty Images) Galerija

Lady Gaga ljubi informatičkog genija Michaela Polanskog.

Nakon što su paparazzi uhvatili Lady Gagu kako razmjenjuje nježnosti i poljupce na terasi svog doma s nepoznatim čovjekom, svjetski su se mediji raspisali o tom novom, misterioznom muškarcu u njezinu životu, a sada je otkriven i njegov identitet.

Pogledaj i ovo showbuzz Maskirani poljubac Poslije povijesnog nastupa požurila je poljubiti muškarca za kojeg kaže da je ljubav njezina života

Page Six prenosi da je riječ o Michaelu Polanskom, koji je diplomirao na Harvardu, i bivšem investitoru koji radi kao izvršni direktor poduzeća Parker Group, koje je u vlasništvu jednog od osnivača Facebooka Seana Parkera.

Gaga, koja je prošle godine raskinula zaruke s Christianom Carinom, s Polanskym je prvi put u javnosti viđena u Las Vegasu, a navodno su se upoznali u Los Angelesu na proslavi Parkerova rođendana.

"Michael je stvarno jako pametan dečko, jako ozbiljan dečko. Ljudi pričaju da ih je upoznao Sean Parker u svom domu, a bili su zajedno na ručkovima i drugim događanjima. Sean je povodom svog rođendan organizirao zabavu u svom domu u Los Angelesu u prosincu, a Gaga i Michael bili su tamo", izjavio je neimenovani izvor za Page Six.

Prema profilu na LinkedInu, nakon što je radio u nekoliko startup firmi, pridružio se Parkerovoj fondaciji prije deset godina, a sada je izvršni direktor. Uz to radi kao član odbora Parkerova Institura za imunoterapiju raka, ostvaruje suradnje istraživača, neprofitnih organizacija i industrije kojima je cilj otkrivanje novih lijekova za teške bolesti.

Inače, Lady Gagu su tijekom prošlog ljeta povezivali s inženjerom zvuka Danom Hortonom, ali ona je ujesen sama potvrdila da je slobodna. Prije Christiana Carina bila je zaručena za glumca Taylora Kinneyja, s kojim je bila pet godina, a prekinuli su 2016. godine.

Naravno, ne smijemo ne spomenuti ni navodnu aferu s glumcem Bradleyjem Cooperom, s kojim je snimila film "Zvijezda je rođena", a koju su oboje negirali i tvrdili da među njima ne postoji ništa više od prijateljstva. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene