u svom stilu

Skidanjem u toples proslavila rođendan i počastila obožavatelje seksi prizorom, no pritom pazila na jednu stvar

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kylie Jenner prekrila je grudi rukama kako ne bi prekršila pravila Instagrama o golotinji.

Kylie Jenner proslavila je u ponedjeljak 23. rođendan, a obilježila ga je na poseban način.

Pogledaj i ovo Timothee Chalamet i Kylie Jenner - 5 Uhvatile su ih kamere Neki još ne vjeruju da su njih dvoje par, a oni više ne žele skrivati da su zaljubljeni kao tinejdžeri!

Naime, Kylie je u utorak objavila crnobijelu fotografiju na kojoj je pozirala u toplesu i grudi prekrila rukama kako ne bi prekršila pravila Instagrama o golotinji. Na glavu je stavila šešir s veom, a fotografiju je napravila njezina dobra prijateljica i poznata fotografkinja slavnih Sasha Samsonova koja je uslikala i onu koju je Jenner podijelila na rođendan. 

No prva slika je bila u boji i okinuta izbliza. Uz nju je reality zvijezda jednostavno napisala "23" rimskim brojkama. "Volim te, anđele", komentirala je Samsonova ispod crnobijele fotografije. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie 🤍 (@kyliejenner) on

Kylie je objavom oduševila svoje obožavatelje i dobila više od osam milijuna lajkova. "Tako si lijepa", "Kraljica Kylie", "Božica", "Koja vizija", "Nestvarno izgledaš", "Ljepotice", komentirali su njezini pratitelji kojih ima 189 milijuna na Instagramu. Neki su joj pak poručili da obuče majicu. 

Inače, Samsonova često fotografira Kylie i njezinu obitelj, a surađivala je sa zvijezdama poput Johna Legenda. "Volim raditi s njom. Ima nevjerojatan ukus i razumije moj posao, pa mi uvijek pomogne stvoriti nešto odlično", rekla je fotografkinja. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene