Kristina Penava Mandarina i Prince uhvatili su se u koštac sa škorpionom kojeg su pronašli u jednoj od soba na Farmi.

Galerija


Kako vrijeme odmiče turbulencije na Farmi postaju sve jače i učestalije, pogotovo nakon dolaska novih farmera među kojima je i atraktivna Kristina Penava koja se proslavila zahvaljujući prodaji mandarina.

Vezani članci Kristina Mandarina - 1 Poslije požara na ''Farmi'' dodatan nemir: Kristina Mandarina je otišla, a evo koga vidi kao najjaču kariku! Kristina Penava Mandarina Kristinu Mandarinu više nećemo gledati na ''Farmi''! Plakala je jer se nije uspjela uklopiti, ali ničega joj nije žao...

Nakon ulaska u show mlada Kristina nije bila najboljeg raspoloženja, osjećala se neprihvaćeno i odbačeno od ostatka ekipe jer je mislila da se nitko s njom ne želi družiti, što joj nije lako sjelo. Očekivala je i veselila se novim prijateljstvima što nam je sama otkrila prije odlaska na Farmu, no čini se da se njezine želje na početku nisu bile ispunile. Kristina je čak bila zaplakala pred kamera i otkrila kako se osjeća te kako bi voljela da ju ljudi počnu doživljavati. 

No možda stanari promjene svoje mišljenje i dojmove o njoj jer je Kristina pokazala svoju hrabrost i neustrašivost pri susretu s nepozvanim gostom. Naime, ona i Prince su na krevetu pronašli škorpiona kojeg su zajedničkim snagama pokušali otjerati iz sboe.

Kristina je spremno predložila kako uhvatiti škorpiona: "Daj neki papir, daj neku knjigu, nešto!", a Prince je jedanko ozbiljno shvatio zadatak i odlučio je stvar uzeti u svoje ruke.

"U Africi, ako vidiš škorpiona, to je neprijatelj, to je netko tko će te ubiti. Samo jedan ubod i gotov si!“, otkrio je Prince koji je uspio škorpiona smjestiti u drvenu kutiju u kojoj ga je iznio vani kako bi ga pokazao i ostalim farmerima.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Kao da je nova osoba: Nikad nije bila mršavija, a pobrinula se da joj vitak struk i dekolte svi primijete i komentiraju