Kristina Penava trenutačno je u showu "Farma", a na društvenim mrežama je otkrila kako je izgledala prije šest godina.

Galerija


Kristina Penava iliti Kristina Mandarina proslavila se upravo prodajući jedno od omiljenih voća brojnih Hrvata, a zahvaljujući tome o njoj su pisali brojni mediji. Kristina je trenutačno jedna od najtjecateljica showa "Farma", a na društvenim je mrežama pokazala kako je izgledala dok je išla u srednju školu.

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Kristina Mandarina progovorila o vezi s misterioznim dečkom, a otkrila je i koji joj je domaći nogometaš zgodan Farma U oskudnoj odjeći isprobale novu vještinu, usput zaplesale u bačvi: ''A sve ono kao neću''

22-godišnja Kristina na Instagramu je podijelila fotografiju koja je nastala prije šest godina, a u to je vrijeme imala tek 16. Pozirala je u bijeloj košulji s kravatom, a na društvenim mrežama su mnogi komentirali kako se dosta promijenila od onda.

Još ranije je odlučila potpuno promijeniti svoj imidž, a na društvenim mrežama se pohvalila kako je kosu nadogradila umecima. Nije poznato je li novi izgled rezultat stvarnih estetskih zahvata ili tek dobre aplikacije za uređivanje lica, no razlike su itekako vidljive.

Sama je istaknula da joj se zapravo cijeli život nakon prodaje mandarina promijenio, a dobila je i velik broj obožavatelja, zasad je na Instagramu prati više od čak 80 tisuća ljudi.

Farmu ne propustite na Novoj TV, a sve novosti potražite na službenoj web-stranici Farme!

Bezbrižno vježbala u bikiniju na plaži: Nadala se da ju neće uočiti, ali prepoznali su je unatoč maski koju je nosila