prozivali ju zbog zahvata

Kristina Mandarina pokazala kako izgleda u stvarnosti, objavila fotografiju bez šminke i filtera

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kristina Penava vojsku obožavatelja stekla je nakon što se proslavila kao prodavačica mandarina prije godinu dana.

Kristina Penava (22) preko noći se proslavila prošle godine prodajući mandarine na štandu u zagrebačkom kvartu Podsused. 

Pogledaj i ovo Ena Friedrich i (ne)zgode na Farmi - 1 pohvalile se Bivša Playboyeva zečica i Kristina Mandarina skupa ulaze u kontroverzni show poznat diljem svijeta?

Zbog toga je dobila ime Kristina Mandarina, a i stekla vojsku obožavatelja čiju je pažnju privukla svojim bujnim grudima. Na Instagramu ju prati više od 85.000 ljudi, kojima je u srijedu pokazala kako izgleda u stvarnosti.

"Bez šminke, bez filtera, bez fotošopa", napisala je Kristina uz svoju fotografiju na Instagram storyju.

Na slici na obrvama ima zalijepljene flastere koji su joj najvjerojatnije ostali od nedavne operacije. Naime, bila je na kozmetičkom zahvatu jer želi mačkaste oči. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) Kristina Penava (Foto: Instagram) - 2 +5 Kristina Penava(PIXSELL/Marko Prpic) - 20 Celebrity Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

Na posljednjoj fotografiji više nalikuje na sebe nego posljednjih mjeseci. Neki su Kristinu prozivali da je pretjerala sa zahvatima, no ona im je objasnila da je riječ tek o uređivanju slika. 

Inače, najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj je svoj profil na Instagramu zaključala, ali svejedno ima brojne pratitelje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) +0 Macaulay Culkin (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene