Kristina Penava vojsku obožavatelja stekla je nakon što se proslavila kao prodavačica mandarina prije godinu dana.

Galerija


Kristina Penava (22) preko noći se proslavila prošle godine prodajući mandarine na štandu u zagrebačkom kvartu Podsused. 

Vezani članci Kristina Penava Mandarina Koliko se Kristina Mandarina promijenila otkako se proslavila kao djevojka sa štanda s voćem? Ovo su njezine prve fotografije! Kristina Penava Kristina Mandarina zakopčala se do grla, ali i više je nego očito da ispod majice nema grudnjak

Zbog toga je dobila ime Kristina Mandarina, a i stekla vojsku obožavatelja čiju je pažnju privukla svojim bujnim grudima. Na Instagramu ju prati više od 85.000 ljudi, kojima je u srijedu pokazala kako izgleda u stvarnosti.

"Bez šminke, bez filtera, bez fotošopa", napisala je Kristina uz svoju fotografiju na Instagram storyju.

Na slici na obrvama ima zalijepljene flastere koji su joj najvjerojatnije ostali od nedavne operacije. Naime, bila je na kozmetičkom zahvatu jer želi mačkaste oči. 

Najpopularnija prodavačica mandarina stiže na Farmu: Proslavila se preko noći, a od dana za štandom potpuno se promijenila!

Na posljednjoj fotografiji više nalikuje na sebe nego posljednjih mjeseci. Neki su Kristinu prozivali da je pretjerala sa zahvatima, no ona im je objasnila da je riječ tek o uređivanju slika. 

Inače, najpoznatija prodavačica mandarina u Hrvatskoj je svoj profil na Instagramu zaključala, ali svejedno ima brojne pratitelje.

Ovakvog ga svi znamo, ali pogledajte kako zvijezda filma ''Sam u kući'' izgleda 30 godina kasnije