Kraljica Elizabeta navodno planira iznenaditi Kate Middleton i princa Williama na njihovu desetu godišnjicu braka, a dat će im novo odličje.

Galerija


Prošlo je skoro 10 godina otkako su Kate Middleton i princ William stali pred oltar, a kraljica Elizabeta II. navodno planira iznenaditi svog unuka i budućeg kralja. Kako piše Daily Mail, kraljica će Kate i Williamu povodom desete godišnjice njihova braka dati nova odličja.

Vezani članci Kraljica Elizabeta i princ Harry Kraljica je izvukla skrivenog asa iz rukava i jasno dala do znanja princu Harryju što misli o intervjuu kod Oprah Kate Middleton, Princ William Koje priče kriju skupi modni dodaci najpoznatijih princeza i kraljica? Ukrasi koje su nosile vrijede milijune

Već prije dvije godine kraljica je vojvotkinju od Cambridgea imenovala damom kraljevskog viktorijanskog reda, odličje koje daje kraljica osobno za služenje monarhiji. U travnju bi tako Kate mogla dobiti još jedno odličje kojim će baka njezina supruga dati priznanje njezin rad.

"Kraljica i Kate imaju sjajan odnos. Kate uspješno održava ravnotežu služenja monarhiji i svojoj obitelji i Elizabeta II to iznimno poštuje", rekli su kraljevski stručnjaci. Dodali su kako vojvotkinja čak ima i direktnu vezu s kraljicom, što znači da do nje dolazi izravno, a ne preko njezinih tajnika i ostalih članova osoblja.

Vojvotkinja redovito izvještava kraljicu što rade ona i William te njihova djeca, a čuju se i video-linkom kako bi kraljica mogla ostati u kontaktu sa svojim praunucima.

Svoje luksuzno vjenčanje Trump je htio prenositi i na televizijama, a ovako je Melania izgledala na njihov veliki dan

Progovorio o scenama seksa o kojima se ne prestaje pričati: ''Budio sam se u 5 ujutro, a najveći problem bila mi je obitelj''