Ne baš odgovorno od nje

Kraljevska obitelj okupila se prvi put od pojave pandemije, kraljica zabrinula javnost jednim detaljem

Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) Kraljevska obitelj (Foto: Getty Images) +0 Britanska kraljevska obitelj (Foto: Getty) - 6 Galerija

Kraljica Elizabeta II., princ William, Kate Middleton, princ Charles i Camilla Parker Bowles okupili su se prvi put od pojave pandemije koronavirusa u dvorcu Windsor.

Britanska kraljevska obitelj okupila se u utorak prvi put od pojave pandemije koronavirusa.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kraljici Elizabeti II. pred dvorcem Windsor pridružili su se princ William, Kate Middleton, princ Charles i Camilla Parker Bowles, a zajedno su uživali u božićnim pjesmama u izvedbi benda Salvation Army.

Kraljica je zahvalila bendu na izvedbi, ali i za zalaganja vojske spasa tijekom razdoblja pandemije, a događaj je okupio i lokalne volontere koji pomažu tijekom koronakrize.

Kraljevska obitelj zajedno je pozirala pred dvorcem, a svi su držali siguran razmak, no jedan je detalj ipak zabrinuo javnost.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli The Royal Family (@theroyalfamily)

Iako na zajedničkoj fotografiji nitko ne nosi masku, svi su ih nosili ostatak večeri, osim kraljice koja zbog godina spada u rizičnu skupinu za zarazu koronavirusom, a trebala bi i drugima postaviti primjer.

Baš zbog rizika od zaraze, ali i kako bi druge potaknuli na odgovornost, kraljica i njezin suprug princ Phillip ove blagdane provode sami u dvorcu Windsor te prvi put u 33 godine neće proslaviti Božić s ostatkom obitelji. No iako će biti fizički odvojeni od svoje djece i unučadi, planiraju božićno druženje preko Zooma.

S kraljicom će biti samo njezin najmlađi sin, princ Edward i njegova supruga Sophie, a šuška se da će William i Kate Božić proslaviti s Kateinim roditeljima Carole i Michaelom Middletonom.

Princ Harry i Meghan Markle, koji su se u ožujku odrekli kraljevskih dužnosti, ostat će u SAD-u i neće dolaziti u Veliku Britaniju u božićno vrijeme.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i njezin suprug Nenad Tatarinov - 2 +0 Maja Šuput i Nenad Tatarinov Celebrity Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene