Kraljica Elizabeta II., princ William, Kate Middleton, princ Charles i Camilla Parker Bowles okupili su se prvi put od pojave pandemije koronavirusa u dvorcu Windsor.

Galerija


Britanska kraljevska obitelj okupila se u utorak prvi put od pojave pandemije koronavirusa.

Vezani članci Princ William - 2 Princ William imao je koronu na proljeće, otkrio je zašto je to tek sad objavio, a procurili su i detalji liječenja Princ Harry, princ William Otkriveni novi detalji svađe između prinčeva Harryja i Williama, razlog njihovih trzavica uvijek je isti

Kraljici Elizabeti II. pred dvorcem Windsor pridružili su se princ William, Kate Middleton, princ Charles i Camilla Parker Bowles, a zajedno su uživali u božićnim pjesmama u izvedbi benda Salvation Army.

Kraljica je zahvalila bendu na izvedbi, ali i za zalaganja vojske spasa tijekom razdoblja pandemije, a događaj je okupio i lokalne volontere koji pomažu tijekom koronakrize.

Kraljevska obitelj zajedno je pozirala pred dvorcem, a svi su držali siguran razmak, no jedan je detalj ipak zabrinuo javnost.

Iako na zajedničkoj fotografiji nitko ne nosi masku, svi su ih nosili ostatak večeri, osim kraljice koja zbog godina spada u rizičnu skupinu za zarazu koronavirusom, a trebala bi i drugima postaviti primjer.

Baš zbog rizika od zaraze, ali i kako bi druge potaknuli na odgovornost, kraljica i njezin suprug princ Phillip ove blagdane provode sami u dvorcu Windsor te prvi put u 33 godine neće proslaviti Božić s ostatkom obitelji. No iako će biti fizički odvojeni od svoje djece i unučadi, planiraju božićno druženje preko Zooma.

S kraljicom će biti samo njezin najmlađi sin, princ Edward i njegova supruga Sophie, a šuška se da će William i Kate Božić proslaviti s Kateinim roditeljima Carole i Michaelom Middletonom.

Princ Harry i Meghan Markle, koji su se u ožujku odrekli kraljevskih dužnosti, ostat će u SAD-u i neće dolaziti u Veliku Britaniju u božićno vrijeme.

Šuput objavila romantične fotografije sa suprugom i pokazala trbuh u 6. mjesecu trudnoće