Kraljica Elizabeta i njezin suprug trenutačno su u dvorcu Windsor u samoizolaciji.

Galerija


Buckinghamska palača u srijedu navečer objavila je kako je kraljica Elizabeta II. dobrog zdravlja, nakon što je otkriveno da je njezinu sinu, princu Charlesu, dijagnosticiran koronavirus.

Vezani članci Kraljica Elizabeta Kraljevska obitelj objavila nikad viđene snimke kraljice Elizabete Kraljica Elizabeta II. Doživjela je velike uspone i padove, a ovo su značajni trenuci njezine duge vladavine

Ipak, odbili su odgovoriti na pitanje je li se kraljica uopće testirala, piše Daily Mail.

Princ se s majkom sastao u kraljevskoj palači 12. ožujka, prije manje od dva tjedna. Simptomi virusa nakon inkubacije počnu se pokazivati nakon dva tjedna, a upravo je to prestrašilo mnoge. 71-godišnji princ proteklog je vikenda počeo pokazivati simptome virusa, a nije poznato kako se zarazio.

Princ Charles i njegova supruga Camilla trenutačno su u izolaciji u Škotskoj, no razdvojeni su jer se i ona testirala, a nalazi su negativni.

Kraljica u vrijeme pandemije tjedne sastanke s premijerom odrađuje putem telefona, nakon što je sa suprugom Philipom otišla u dvorac Windsor, gdje će biti dok se situacija ne smiri.

Bili su kultni par sve dok na vidjelo nije izašla mračna tajna koja je zamalo potpuno uništila njezin život