Oprez prije svega

Kraljica napustila London: Zna se gdje će boraviti i tko će je zamijeniti na službenim dužnostima

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta u srijedu je održala privatne sastanke s čelnicima kraljevske mornarice te se u četvrtak spakirala i otišla u dvorac Windsor, gdje će biti u samoizolaciju

Britanska kraljica prije nekoliko dana najavila je kako odlazi iz Buckinghamske palače zbog straha od koronavirusa, no morala se vratiti kako bi održala posljednje sastanke prije nego što se povuče na duže vrijeme.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta II. Njena kći otkrila je detalje Kraljicu Elizabetu brinula je jedna stvar prije njezine smrti, čini se kao da je cijelo vrijeme imala predosjećaj

Kraljica Elizabeta tako je u srijedu održala privatne sastanke s čelnicima kraljevske mornarice te se u četvrtak spakirala i otišla u dvorac Windsor, gdje će biti u samoizolaciji. Daily Mail javlja kako će se kraljica u London vratiti tek nakon Uskrsa ako se situacija s pandemijom smiri.

Stručnjaci koji prate kraljevsku obitelj zaključili su kako će u vrijeme krize princ William predstavljati kraljevsku obitelj umjesto kraljice i princa Charlesa jer su oboje u kritičnoj skupini kad je riječ o koronavirusu.

Smatra se kako bi kraljevska obitelj mogla zamoliti princa Harryja da nakratko vrijeme uskoči pomoći svojoj obitelji.

Kraljica se pazi otkako se pojavio koronavirus, a ni s kime se nije rukovala te se drži preporučene udaljenosti. Posljednjih nekoliko sastanaka pojavila se s rukavicama, a na oprezu mora biti i blizak krug ljudi Elizabete II.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene