Princ Charles pozitivan je na koronavirus, izvijestio je glasnogovornik britanske kraljevske obitelji.

Galerija


Princ Charles pozitivan je na koronavirus, javljaju britanski mediji. Nasljednik britanske krune testirao se i zasad ima blaže simptome, piše BBC.

Vezani članci Princ Charles Najduže u povijesti čeka da zasjedne na tron, a poseban je i zbog detalja koje nije baš htio otkrivati naveliko Princ Charles, princeza Diana Otkrivena bolna istina? Zna se što je princ Charles rekao Diani noć prije vjenčanja, to ju je dotuklo...

71-godišnji princ trenutačno je stabilno, izvijestio je glasnogovornik britanske kraljevske obitelji. Njegova supruga Camilla Parker-Bowles također se testirala, no nalazi su pokazali kako nema koronavirus.

Vojvoda i vojvotkinja od Cornwalla su trenutačno u samoizolaciji u Škotskoj. Zasad nije poznato kako se princ Charles zarazio virusom.

Charles se s princom Albertom od Monaka sastao 10. ožujka, a njemu je virus dijagnosticiran devet dana kasnije. Ipak, službenici palače tvrde kako nije moguće otkriti gdje se princ zarazio, s obzirom na činjenicu da se posljednjih tjedana sastajao s brojnim dužnosnicima.

Prije dva dana objavljeno je kako je zaposlenik kraljevske obitelji pozitivan na koronavirus. Kraljica Elizabeta II. (93) prije nekoliko je dana s mužem, princem Philipom (98) otišla iz Buckinghamske palače u dvorac Windsor. No prije toga je njezino osoblje testirano na koronavirus i otkriveno je da je jedan zaposlenik pozitivan. Ne zna se je li kraljica s njime bila u kontaktu.

Kraljevsku obitelj u vrijeme krize predstavljat će kraljičin unuk, princ William.

Nekad najljepša glumica oporavlja se od svih nedaća zbog kojih nije u stanju brinuti se sama o sebi