Princ Charles pozitivan je na koronavirus, izvijestio je glasnogovornik britanske kraljevske obitelji.

Galerija


Princ Charles pozitivan je na koronavirus, javljaju britanski mediji. Nasljednik britanske krune testirao se i zasad ima blaže simptome, piše BBC.

Vezani članci Princeza Diana Pikanterije koje će uzdrmati kraljevsku obitelj: Goli gosti na hodnicima palače, ljubavne afere i najžešće svađe Princ Charles Princ Charles otpustio oko 200 zaposlenika zbog pada prihoda, snašao se i oko isplate plaća

71-godišnji princ trenutačno je stabilno, izvijestio je glasnogovornik britanske kraljevske obitelji. Njegova supruga Camilla Parker-Bowles također se testirala, no nalazi su pokazali kako nema koronavirus.

Vojvoda i vojvotkinja od Cornwalla su trenutačno u samoizolaciji u Škotskoj. Zasad nije poznato kako se princ Charles zarazio virusom.

Charles se s princom Albertom od Monaka sastao 10. ožujka, a njemu je virus dijagnosticiran devet dana kasnije. Ipak, službenici palače tvrde kako nije moguće otkriti gdje se princ zarazio, s obzirom na činjenicu da se posljednjih tjedana sastajao s brojnim dužnosnicima.

Prije dva dana objavljeno je kako je zaposlenik kraljevske obitelji pozitivan na koronavirus. Kraljica Elizabeta II. (93) prije nekoliko je dana s mužem, princem Philipom (98) otišla iz Buckinghamske palače u dvorac Windsor. No prije toga je njezino osoblje testirano na koronavirus i otkriveno je da je jedan zaposlenik pozitivan. Ne zna se je li kraljica s njime bila u kontaktu.

Kraljevsku obitelj u vrijeme krize predstavljat će kraljičin unuk, princ William.

Nekad najljepša glumica oporavlja se od svih nedaća zbog kojih nije u stanju brinuti se sama o sebi