Svaka joj čast

Svi pričaju o reakciji kraljice Elizabete koja se našla usred prave drame, ne bi to svatko mogao!

Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta - 3 Kraljica Elizabeta - 2 Kraljica Elizabeta - 1 +0 Kraljica Elizabeta Galerija

Kraljica Elizabeta doživjela je dramu na letu iz Aberdeena u London nakon što njezin avion nije mogao sletjeti zbog nevremena.

Britanska kraljica Elizabeta doživjela je pravu dramu u zraku nakon što zbog olujnog nevremena popraćenog munjama, kišom i tučom njezin mlažnjak nije mogao sletjeti na pistu u previđeno vrijeme.

Pogledaj i ovo Princ William i Kate Middleton Posebna lokacija William i Kate nakon godinu dana stigli na njima važno mjesto, njihov boravak tamo obilježit će i pomalo tužan dan

No zahvaljujući iskusnom pilotu sve je završilo dobro i zrakoplov je na kraju uspješno sletio u Londonu nakon što je napustio Aberdeen, a kraljica se otputila u dvorac Windsor dok joj je društvo pravio omiljeni korgi kojeg su paparazzi snimili na stražnjem sjedalu automobila.

Buckinghamska palača potvrdila je da je kraljičino slijetanje bilo prekinuto zbog opasnosti udara munji i naglasila da nema zabrinutosti za njezinu sigurnost.

"U ovakvim okolnostima ne smijete riskirate i bilo je ispravno prekinuti slijetanje tijekom snažnih udara", izjavio je izvor za The Sun.

Kraljica je nakon dramatičnog slijetanja izgledala poprilično mirno i na njezinom se licu nije mogla vidjeti uzrujanost ili zabrinutost, čime je još jednom pokazala koliko je staložena sa svojih 96 godina i u najdramatičnijim situacijama.

Inače, Elizabeta je u Windsor stigla kako bi se pripremila za proslavu svog platinastog jubileja koji će biti održan za nekoliko dana, a koji Britanci s nestrpljenjem iščekuju.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Špaleta Tomislav Rubinjoni Nika Rakić Tena Tomljanović +16 Nevena Blanuša Nekad i sad Pogledajte koliko su se natjecatelji Survivora promijenili od početka showa, neke je baš teško prepoznati na starim fotografijama!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput - 4 +29 Maja Šuput Celebrity Ljeto Maje Šuput i službeno je počelo: Pokazala tijelo u badiću, ali pažnju je ipak ukrao Bloom!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene