Bez najave

Kraljica Elizabeta pojavila se na neočekivanom mjestu, svoju rezidenciju rijetko napušta, ali ovo nije htjela propustiti

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Elizabeta II. u Londonskom metrou - 5 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 4 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 3 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 2 Elizabeta II. u Londonskom metrou - 1 Kraljica Elizabeta Kraljica Elizabeta - 3 Kraljica Elizabeta - 2 Kraljica Elizabeta - 1 Kraljica Elizabeta +6 Kraljica Elizabeta Galerija

Britanska kraljica Elizabeta došla je u iznenadni posjet željezničkoj postaji Paddington station u Londonu da vidi završenu liniju koja je nazvana njoj u čast.

Britanska kraljica Elizabeta neočekivano se spustila u londonsku podzemnu željeznicu, pojavila se na otvaranju nove linije koja je njoj u čast nazvana Elizabeta.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta (Foto: Profimedia) Taman kad je sve bilo u redu! Evo zašto je Harry uvjeren da Meghan nije ranije istraživala njegovu obitelj: ''Pitala me nešto o kraljičinu pomoćniku, čovjeku koji drži torbicu...''

96-godišnjoj kraljici je uručena iskaznica za korištenje metroa, a osoblje joj je pokazalo kako se koristi. Ovim je javnim nastupom iznenadila mnoge, s obzirom na to da je zbog bolesti proteklih tjedana otkazala niz obveza.

Elizabeta se pridružila najmlađem sinu Edwardu u službenom posjetu u utorak, a kao najdugovječnija osoba na britanskom tronu za dva tjedna bi trebala imati proslavu svoga platinastog jubileja.

Glasnogovornica Buckinghamske palače je rekla: "U sretnom razvoju događaja, njezino veličanstvo kraljica danas prisustvuje otvaranju linije Elizabeta."

Događanje u utorak kraljičino je prvo pojavljivanje izvan okruga Windsor otkad je prije sedam tjedana prisustvovala komemoraciji za vojvodu od Edinburgha u Westmisterskog opatiji.

Kraljicu i Edwarda su dočekali premijer Boris Johnson, gradonačelnik Londona Sadiq Khan i londonski povjerenik za promet Andy Byford.

Linija Elizabeta, nazvana kraljici u čast, za putnike će se otvoriti 24. svibnja.

(Hina)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene