Poslušali su ga

Otkriveno kako su izgledali posljednji trenuci života princa Philipa i tko je bio uz njega, ali i da mu je ispunjena najveća želja

Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Kraljica Elizabeta i princ Philip (Foto: AFP) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: AFP) Galerija

Kraljica Elizabeta bila je uz princa Philipa u posljednjim trenucima njegova života, a britanski mediji prenose i da mu je ispunila posljednju želju koju je imao.

Kraljica Elizabeta bila je uz princa Philipa u posljednjim trenucima njegova života, prije nego što je mirno preminuo u svom krevetu u dvorcu Windsor, otkrivaju britanski mediji.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Potvrdili su im to zaposlenici palače, iako su odbili otkriti bilo kakve detaljnije informacije vezano uz njegovu smrt, no njegovo se krhko stanje pogoršalo u noći s četvrtka na petak, međutim kraljica je navodno odbila prijedloge da njezin suprug bude prebačen u bolnicu.

Princ Philip se proteklih mjesec dana liječio od infekcija i problema sa srcem zbog čega je i bio u bolnici, ali stanje mu se popravilo i bio je pušten kući pa je njegova smrt ipak mnoge iznenadila. No otišao je mirno u društvu svoje voljene Lilibet, kako je zvao kraljicu Elizabetu.

Telegraph je izvijestio kako je jedna od njegovih posljednjih želja bila da napusti ovaj svijet u vlastitom krevetu i pod vlastitim uvjetima.

"Proveo je četiri tjedna u bolnici i cijelo je to vrijeme htio ići kući. Operirali su mu srce u nadi da će mu pokloniti nešto više vremena i da dočeka stoti rođendan. Ali njega to nije previše zanimalo, jedino čega se bojao da će umrijeti u bolnici što nikako nije htio. Cijela obitelj jako tuguje", izjavio je dobro upućeni izvor koji je htio ostati anoniman.

Princ Charles viđen je kako napušta dvorac Windsor nekoliko sati nakon vijesti o očevoj smrti, a njemu blizak izvor potvrdio je kako ga tješi činjenica da je s ocem posljednjih tjedana i mjeseci bio u kontaktu više nego ikad, te da su rekli jedan drugome sve što se trebalo reći.

"Charles pronalazi djelomičnu utjehu u tome što se u posljednje vrijeme puno družio s ocem. Bio je jedini član obitelji koji ga je smio posjetiti u bolnici, puno su pričali. Njihov odnos tijekom godina nije bio idealan, ali bilo je ljubavi i iskrenosti između njih", izjavio je izvor.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) +0 Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Tragedije žena u prinčevoj obitelji: Sestre su mu ručale s Hitlerom, a majka završila na stravičnom tretmanu u švicarskom sanatoriju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene