Kraljica Elizabeta bila je uz princa Philipa u posljednjim trenucima njegova života, a britanski mediji prenose i da mu je ispunila posljednju želju koju je imao.

Galerija


Kraljica Elizabeta bila je uz princa Philipa u posljednjim trenucima njegova života, prije nego što je mirno preminuo u svom krevetu u dvorcu Windsor, otkrivaju britanski mediji.

Vezani članci Princ Harry - 3 Neki misle da vode uštogljene i dosadne živote, ali ove fotke kraljevske obitelji pokazuju da se i oni itekako znaju opustiti Princ Harry - 1 Princ Harry razmišlja o potezu koji bi mogao puno značiti kraljici Elizabeti i ostatku kraljevske obitelji

Potvrdili su im to zaposlenici palače, iako su odbili otkriti bilo kakve detaljnije informacije vezano uz njegovu smrt, no njegovo se krhko stanje pogoršalo u noći s četvrtka na petak, međutim kraljica je navodno odbila prijedloge da njezin suprug bude prebačen u bolnicu.

Princ Philip se proteklih mjesec dana liječio od infekcija i problema sa srcem zbog čega je i bio u bolnici, ali stanje mu se popravilo i bio je pušten kući pa je njegova smrt ipak mnoge iznenadila. No otišao je mirno u društvu svoje voljene Lilibet, kako je zvao kraljicu Elizabetu.

Telegraph je izvijestio kako je jedna od njegovih posljednjih želja bila da napusti ovaj svijet u vlastitom krevetu i pod vlastitim uvjetima.

"Proveo je četiri tjedna u bolnici i cijelo je to vrijeme htio ići kući. Operirali su mu srce u nadi da će mu pokloniti nešto više vremena i da dočeka stoti rođendan. Ali njega to nije previše zanimalo, jedino čega se bojao da će umrijeti u bolnici što nikako nije htio. Cijela obitelj jako tuguje", izjavio je dobro upućeni izvor koji je htio ostati anoniman.

Princ Charles viđen je kako napušta dvorac Windsor nekoliko sati nakon vijesti o očevoj smrti, a njemu blizak izvor potvrdio je kako ga tješi činjenica da je s ocem posljednjih tjedana i mjeseci bio u kontaktu više nego ikad, te da su rekli jedan drugome sve što se trebalo reći.

"Charles pronalazi djelomičnu utjehu u tome što se u posljednje vrijeme puno družio s ocem. Bio je jedini član obitelji koji ga je smio posjetiti u bolnici, puno su pričali. Njihov odnos tijekom godina nije bio idealan, ali bilo je ljubavi i iskrenosti između njih", izjavio je izvor.

Tragedije žena u prinčevoj obitelji: Sestre su mu ručale s Hitlerom, a majka završila na stravičnom tretmanu u švicarskom sanatoriju

Vedran Ćorluka objavio novu fotografiju pa rastopio srca obožavatelja, vidi se da mu nije baš lako