dosta im je

Kraljevska obitelj umorna od sapunice oko princa Harryja i njegove Meghan, evo kako su na sve reagirali

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta, princ William i Kate Middleton svim silama pokušavaju ignorirati princa Harryja i Meghan Markle.

Britanska kraljevska obitelj navodno je već umorna od neprestane sapunice koja se događa oko princa Harryja. Svi članovi njegove obitelji u miru su proslavili 96. rođendan kraljice Elizabete, a i ona sama se povukla na imanje u Sandrighamu te je uživala u svojim svakodnevnim aktivnostima bez prevelike pompe.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Je li ovo bilo samo za kamere ili? Meghan Markle izvela je rijetki potez prema Harryju u javnosti, a to je mnoge podsjetilo na Dianu i Charlesa!

Uz kraljicu je bila njezina prijateljica Angela Kelly, koja joj se pridružila na imanju, a Elizabeta je ignorirala sve što se događa s njezinim unukom posljednjih dana.

U najnovijem intervjuu Harry je ponovno podigao puno prašine, a u srijedu je pred kamerama rekao kako je jedan od razloga zbog kojih je došao u Ujedinjeno Kraljevstvo i privatni sastanak s bakom. Kako je istaknuo, htio je provjeriti je li kraljica u dobrim rukama te jesu li kvalitetni ljudi oko nje.

Već je otprije poznato kako Harry ne voli "ljude u sivim odijelima", tj. kraljičine savjetnike.

Posvađao se jednom prilikom i s Angelom Kelly zbog tijare koju je Meghan nosila na njihovu vjenčanju, a britanska javnost još je onda govorila da Meghan princa vrti oko malog prsta.

Harryjev brat, princ William, sa suprugom Kate prošli je tjedan obavljao razne poslove po Londonu, no kraljevski par nije novinarima odgovarao na pitanja o Harryju i Meghan.

Ignorirali su sve što su ih novinari o njima pitali, a britanski mediji raspisali su se o tome da je čitava kraljevska obitelj umorna od drame koju pokreću odmetnuti princ i njegova obitelj.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci +19 Igor Barberić i Franka Batelić Celebrity Ne zna se tko je zgodniji! Fotografija koju će Franka i Marko sigurno poželjeti spremiti za uspomenu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene