Veliki dan

Kraljica Elizabeta slavi 96. rođendan, princ William i Kate čestitali joj među prvima posebno dirljivom objavom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljica Elizabeta slavi 96. rođendan koji će provesti na farmi Wood koja je bila jedno od omiljenih mjesta njezinog pokojnoh supruga, princa Phillipa.

Britanska kraljica Elizabeta slavi 96. rođendan i platinasti jubilej, a među prvima su joj čestitali njezin unuk princ William i njegova supruga Kate Middleton, koji su joj na Instagramu posvetili dirljivu objavu.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Kako bi obilježili tu posebnu prigodu podijelili su dvije fotografije, uključujući obiteljski portret na kojem su kraljica i njezin pokojni suprug, princ Philip zajedno s praunučadi.

"Njezinom Veličanstvu kraljici želimo sretan 96. rođendan! Inspiracija je mnogima diljem Ujedinjenog Kraljevstva, Commonwealtha i svijeta", napisali su uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Kraljica će rođendan obilježiti u privatnom okruženju na farmi Wood u sklopu imanja Sandringham kamo je doputovala iz dvorca Windsor. Farma se nalazi u sklopu imanja Norfolk, a upravo je tu njezin voljeni suprug princ Philip proveo velik dio svog vremena nakon što se povukao s kraljevskih dužnosti.

Povodom rođendana na kraljičinu službenom profilu na Instagramu objavljena je fotografija na kojoj pozira uz svoje voljene konje, Bybeck Katie i Bybeck Nightingalea, a koja je dosad dobila pola milijuna lajkova. 

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina +0 Severina Nekad i sad Seve slavi 50. rođendan: Pogledajte kako se mijenjala kroz karijeru, sjećate se kad je bila plavuša?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput Igor Mešin - 2 Igor Mešin - 3 Igor Mešin +25 Igor Mešin i Maja Šuput Celebrity Igor Mešin nikad nije izgledao bolje, a evo tko je zaslužan za promjenu koju su svi primijetili: "Prezadovoljan sam"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene