hvali se svime

Pokrenula glasine da njezin bivši ljubi novu djevojku pa pobjegla s njim na luksuzni odmor

Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kourtney Kardashian (Foto: Instagram) Galerija

Kourtney Kardashian i Scott Disick u dobrim su odnosima te pokušavaju raditi na svom prijateljstvu, a bivši par protekli je vikend iskoristio za uživanje u Santa Barbari.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian ne prestaje uživati ni tijekom karantene, a to je dokazala serijom fotki koje je objavila na društvenim mrežama. Slavna sestra pohvalila se kako je vikend provela s bivšim suprugom Scottom Disickom i njihovom djecom u luksuznom resortu u Santa Barbari.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Nije se ni potrudila pokazati svog bivšeg na fotkama, već je istaknula sve svoje obline u žutom badiću dok je pozirala uz ocean.

Glasine koje prate njezina bivšeg ne obeshrabruju je, već ona i dalje radi na njihovu odnosu zbog troje djece koju su dobili u braku. Par se rastao prije nekoliko godina, a Scott je medije punio detaljima svoje veze s manekenkom Sofijom Richie.

Iako se nagađalo kako su se on i Sofia pomirili, sve su glasnije pretpostavke da Disick ljubi 19-godišnju Addison Rae. Upravo Kourtney pokrenula je nagađanja kada je na Instagramu objavila fotku s Addison uz objašnjenje da s "djevojkom svog supruga izmjenjuje Insta storyje".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

love and happiness

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Najstarija sestra Kardashian vidno uživa posljednjih nekoliko tjedana, a sve spremno dijeli sa milijunima svojih pratitelja na Instagramu.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene