slučajno?

Na druženje s bivšim stigla u seksi izdanju, povjetarac joj ispod velike košulje otkrio i više nego što je htjela

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian dan je provela na plaži, a ispod velike bijele košulje imala je bikini koji joj je naglasio bujne obline.

Reality zvijezda Kourtney Kardashian ovoga se tjedna družila s bivšim suprugom Scottom Disickom, a glasine o njegovom pomirenju sa Sofijom Richie nije komentirala.

Pogledaj i ovo showbuzz Hm... Za susret s djecom svog 18 godina starijeg partnera odabrala je prozirnu haljinu, nekima je pun pogodak, neki kažu da je pretjerala

Najstarija sestra Kardashian opustila se na plaži u Malibuu te je u društvu sestre Kendall Jenner, Addison Rae i Harryja Hudsona uživala na suncu. Na sebi je imala veliku bijelu košulju ispod koje joj se nazirao narančasti bikini.

Lagani povjetarac otkrio je paparazzima i više nego što je Kourtney htjela te je pokazala svoje bujne obline, no čini se da joj ništa nije smetalo.

Američki mediji raspisali su se o tome da Scottove djevojke nije bilo ni na vidiku, no slavni bivši par već je odavno komentirao kako će zauvijek biti bliski zbog troje djece koje imaju zajedno. Kourtney je često pozitivno pričala o svom bivšem suprugu, a iako se ona i Sofia navodno ne vole, Kourtney bi voljela da je Scott sretan u ljubavi.

Prošlog se mjeseca šuškalo i kako je na pomolu pomirenje Scotta i Kourtney, no ispostavilo se kako se druže isključivo zbog djece. Oni su se rastali još prije pet godina, a dvije godine kasnije Scott se zaljubio u kćer Lionela Richieja.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) Ellen DeGeneres (Foto: Getty Images) +0 Ellen DeGeneres (Foto: Profimedia) Celebrity Davala im je otkaze zbog bolovanja i odlaska na sprovode članovima obitelji: "Raditi za nju bilo je poput pakla"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene