Pidžama-party u bazenu

Poznata je po golišavim izdanjima, ali sada je u vodu skočila potpuno odjevena i to objavila

Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) profimedia 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Kourtney Kardashian (Foto: Profimedia) Galerija

Kourtney Kardashian posljednjih dana tulumari sa svojim društvom te se opušta nakon što je nekoliko mjeseci provela zatvorena u karanteni.

Najstarija sestra klana Kardashian posljednjih je dana najviše u centru pažnje, a Kourtney se potpuno opustila nakon što je nekoliko mjeseci provela u karanteni. Ovoga tjedna su je uhvatili u razgolićenom izdanju na plažama Los Angelesa, a sada je pokazala što radi kada je daleko od očiju javnosti.

Pogledaj i ovo Kourtney Kardashian Sve se vidi Članica slavnog klana jednu je stvar odlučila preskočiti ispod uske haljine, poveći trudnički trbuh ostao je u drugom planu!

S prijateljicama je uživala u opuštenom popodnevu uz bazen. Na Instastoryju je objavila fotku na kojoj se u bazenu brćka s Addison Rae, a obje su djevojke bile u pidžamama te su se tako odjevene bacile i u vodu.

Kourtney se često druži i s bivšim suprugom Scottom Disickom, za kojeg su brojni pričali da se želi pomiriti s njom. Ti navodni očito nisu bili točni obzirom na činjenicu da se Scott pomirio s bivšom, ali Sofijom Richie, s kojom je bio prekinuo vezu prije mjesec dana.

Kourtney i Scott bili su zajedno od 2006. do 2015. godine, a od onda su u dobrim odnosima zbog svoje troje djece. Dok njezin bivši javno ljubuje s kćeri glazbenika Lionela Richieja, Kourtney svoj ljubavni život skriva daleko od javnosti.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene