Zac Efron pojavio se u emisiji na Facebooku povodom Dana planeta Zemlje, no rijetko tko je čuo što je govorio jer je njegovo vidno drugačije lice dobilo pozornost.

Galerija


Nakon što se nedavno šuškalo da je Zac Efron (33) prekinuo s manekenkom Vanessom Valladares (25), glumac je ovog puta došao u fokus zbog svog izgleda. 

Vezani članci Vanessa Valladares, Zac Efron Glumac je novu djevojku upoznao dok je radila u kafiću, a sad se zbog nje želi čak i preseliti u Australiju Zac Efron - 2 Slavni prljavci: Preziru tuširanje pa ga odgađaju, a odbijaju stavljati i dezodoranse na sebe

Naime, Zac je postao meta ismijavanja na Twitteru nakon što se pojavio na Facebooku u emisiji Billy Nyea "Earth Day! The Musical". Počelo se šuškati da je bio na ubrizgavanju botoksa jer njegovo lice izgleda drugačije, napuhnutije. 

Rijetko tko je poslušao što je Efron imao reći za Dan planeta Zemlje jer su se usredotočili na njegovu promjenu. Dok dio obožavatelja ističe da je očito bio na botoksu drugi su objasnili da se udebljao i da tako izgleda zbog svoje istaknute čeljusti koju je svojedobno slomio. 

"Odbijam vjerovati da je ovo Zac Efron", "Što mu se dogodilo s licem?", "Zac Efron je novi Mickey Rourke", "Zac Efron kao David Hasselhoff", "Zac Efron je nestao i pokušali su ga zamijeniti, no nisu imali dovoljan budžet", "Sjećate se da je slomio čeljust? Gdje je nestalo ono da se trebate voditi dobrotom? Brzo zabooravite takve stvari", komentirali su u objavama na Twitteru. 

Inače, Efron je odlučio voditi opušteniji život i manje se posvetiti vježbanju nakon filma "Baywatch" iz 2017. u kojem je imao isklesano, mišićavo tijelo. 

"Shvatio sam kad sam završio snimanje tog filma da više nikad ne želim biti u tako dobroj formi. Stvarno. To je bilo tako teško", rekao je tada. Nakon toga je pustio bradu i vidjelo se da nema više tako savršeno izvježbano tijelo. 

Strani mediji su pisali i o Zacovim čudnim standardima higijene. Glumac se navodno radije osvježi s vlažnim maramicama, a prođe po nekoliko dana da bi se on konačno odlučio na tuširanje.

No možda je to jer želi manje potrošiti vode budući da je toliko posvećen očuvanju Zemlje posljednjih godina. Naime, glumac je snimio dokumentarnu seriju "Down to Earth" koja je dostupna na Netflixu i kako pišu strani mediji, radi na novim nastavcima.

Efron u njoj govori o rješenjima za klimatske promjene koje se događaju diljem svijeta, a zbog toga je prvotno i došao u Australiju prošle godine te je upoznao svoju djevojku Vanessu s kojom je navodno prekinuo. 

Nakon teške dijagnoze skroz se povukla iz javnosti, zadnju informaciju o njoj je odao njezin muž prije tri godine

Optužbe protiv njega su sablaznile svijet, ali njegova obiteljska povijest je jednako užasna