ležerniji život

Glumac je novu djevojku upoznao dok je radila u kafiću, a sad se zbog nje želi čak i preseliti u Australiju

Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Afp 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) +0 Zac Efron (Foto: AFP) Galerija

Zac Efron posljednjih mjeseci živi u Australiji, a uživa u novoj romansi s Vanessom Valladares koju je upoznao u kafiću u kojem je radila.

Glumac Zac Efron posljednjih mjeseci živi u Australiji, a iako se pričalo da se preselio u Sydney, posljednje fotogtrafije pak pokazuju drugačije. Uhvatili su ga u društvu nove djevojke Vanesse Valladares na planini Warning u New South Walesu dok su išli na ručak, a čini se kako je to područje odabrao za svoj novi dom.

Pogledaj i ovo showbuzz skriva se od javnosti Uhvaćen u prisnom odnosu s atraktivnom brinetom: Pobjegao od slave i živi u blizini nudističke plaže

Paparazzi koji prate svaki njegov korak uvjereni su da holivudski glumac živi u Dover Heightsu, no često putuje i u ostale dijelove Australije. Živi opuštenim životom, a sudeći prema fotografijama, uživa u novoj ljubavi s 25-godišnjom Vanessom.

32-godišnji Zac upoznao je Vanessu u srpnju ove godine dok je ona radila u jednom kafiću u Byron Bayju. Izvori bliski njoj istaknuli su kako se par upoznao preko Vanessinog šefa. Ona je navodno zbog glumca ostavila posao kako bi što više vremena mogla provesti s njim.

"Zabavljaju se zajedno i lijepo im je", rekli su njezini prijatelji za australske medije nedavno. Zbog Vanesse je Zac produžio turističku vizu u Australiji, a navodno razmišlja i o kupnji kuće.

I dok par uživa u romansi, Efrona uskoro čeka povrata u SAD, gdje bi trebao početi snimati Disneyjev film "Tri muškarca i beba". Glumac je u posljednje vrijeme jako posvećen borbi za očuvanje okoliša, a snimio je i dokumentarnu seriju "Down to Earth" koja je dostupna na Netflixu. Efron u njoj govori o rješenjima za klimatske promjene koje se događaju diljem svijeta.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga iznenadila sve i otvoreno progovorila o svom ljubavnom statusu: "Nadam se da će uskoro biti poljubaca"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene