kraj poslije 10 mjeseci

Zbog nje je htio preseliti na drugi kontinent, no ljubav je pukla? Navodno je sve okončao zbog novonastale situacije

Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron (Foto: AFP) Afp 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) Zac Efron i Lily Collins (Foto: AFP) +0 Zac Efron (Foto: Getty Images) Galerija

Zac Efron upoznao je osam godina mlađu Vanessu Valladares u Australiji u kafiću gdje je ona radila kao konobarica, a on je boravio tamo mjesecima zbog dokumentarnog projekta. Navodno ju je u listopadu prošle godine i zaprosio i bio je potpuno zaljubljen u nju.

Zac Efron (33) okončao je svoju vezu s modelom Vanessom Valladares (25) nakon samo 10 mjeseci, piše The Daily Telegraph

Pogledaj i ovo showbuzz skriva se od javnosti Uhvaćen u prisnom odnosu s atraktivnom brinetom: Pobjegao od slave i živi u blizini nudističke plaže

Vijest je potvrdio i glumčev prijatelj Kyle Sandilands koji je istaknuo da su se razišli nedavno. "Pričali smo preko mobitela i rekao mi je to", ispričao u svom radijskom showu "The Kyle and Jackie O". Dodao je kako nije bilo nikakve drame pritom. 

Magazin Woman's Day je ranije pisao da je glumac odlučio svoju djevojku pretvoriti u zvijezdu i da je pregovarao s Netflixom da je ubace u kontroverznu reality seriju "Byron Baes". Strani mediji tvrde da je to upravo presudilo njihovoj vezi jer Zac nije imao nikakve veze s tom njezinom ulogom i smeta mu što je netko insinuirao da bi ju poticao na takav razvoj njene karijere. 

Navodno je prije toga bilo šanse da njihov prekid nije konačan, a ovo je potaknulo Efrona da sve okonča. 

Vijest je mnoge iznenadila jer je par bio nerazdvojan proteklih mjeseci i Vanessa je često bila uz Zaca koji je radio na svom dokumentarcu "Down to Earth" te je putovala s njim na razne lokacije. Počeli su i zajedno živjeti u luksuznoj kući koju su iznajmili u Byron Bayu te glumac podnio zahtjev za vizom australskoj vlasti. 

Glumac je upoznao Vanessu prošlo ljeto u australskom gradu u Byron Bay u kafiću u kojem je ona radila kao konobarica.

Posljednji put su viđeni skupa na australskom planinskom području Modre planine, a zasad nijedno od njih nije potvrdilo prekid. No Efron ni u prošlosti nikad nije govorio o svom ljubavnom životu. 

Prošle godine su strani mediji pisali da je glumac produžio svoj boravak u Australiji zbog Vanesse i otkazao odlazak u Los Angeles. Također su izvještavali da Efron razmišlja i o trajnom preseljenju. 

"Vratit će se kući u Los Angeles samo ako baš mora", rekao je izvor za strane medije. Vanessa je u listopadu prošle godine organizirala i zabavu za glumčev 33. rođendan što je otkrio radijski voditelj Kyle Sandilands.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Zac Efron (Foto: AFP) +0 Zac Efron (Foto: Instagram) Celebrity Bio je seks simbol s tijelom poput Adonisa, ali odlučio je da o održavanju top forme više ne želi ni pomisliti

"Sve je sama organizirala. Slatka i dobra osoba. Zac apsolutno voli Australiju i jako je zaljubljen u svoju djevojku. Divan su par i sve rade skupa", ispričao je. 

Tada je procurila vijest i da je Efron zaprosio Vanessu nakon rođendanske zabave koju mu je priredila. Izvor je rekao da je prosidba bila jako romantična, no nije otkrio detalje. 

Inače, Zac je prije Vanesse bio u dugogodišnjoj vezi s glumicom Halston Sage (27). Svojedobno je rekao kako voli boraviti u Australiji jer mu je lako ostati anoniman. "Ono što volim kod te zemlje, a to nemamo u Kaliforniji, jest to što je tako puno plaža na kojima uopće nema ljudi", istaknuo je glumac.

Efron je u posljednje vrijeme jako posvećen borbi za očuvanje okoliša, a snimio je i dokumentarnu seriju "Down to Earth" koja je dostupna na Netflixu. Glumac u njoj govori o rješenjima za klimatske promjene koje se događaju diljem svijeta.

Zac si može priuštiti i dužu pauzu od glume jer se njegovo bogatstvo procjenjuje na 25 milijuna dolara, a mnogi misle da se oprostio od Hollywooda.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin Jelena Perčin +0 Jelena Perčin (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Nekad i sad Jelena Perčin nije se promijenila od početaka karijere, rijetko tko bi rekao da je od svog naočitog muža starija devet godina!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene