Korana Gvozdić i Ivan Šarić čekaju prvo dijete, a vijest su objavili na društvenim mrežama.

Galerija


Naš popularni komičar Ivan Šarić i njegova partnerica i manekenka Korana Gvozdić čekaju svoje prvo dijete, a vijest su potvrdili preslatkom objavom na Instagramu.

Vezani članci Korana Gvozdić Korana osvojila sve u seksepilnom ali profinjenom izdanju pa pokazala kako ju njezin dragi vidi Korana Gvozdić - 7 Ne skida se s lista najljepših Hrvatica: Prekrasna Korana ovako je izgledala prije 15 godina na početku karijere

"Imam sve na svijetu. Nas troje. Beba na putu", napisala je Korana uz fotografije na kojima pozira s Ivanom, dok na sebi ima bijelu usku haljinu u kojoj već se jasno vidi trudnički trbuh, a spol bebe zasad nisu otkrili. 

"A jesi dobro skrivala, čestitam", "Čestitke od srca", "Ajme, predivno", "Pa predivni ste! Čestitam", "Dobro ste to skrivali", "Ajme uopće vas ne poznajem, ali me ovo obradovalo kao da se znamo", samo su neke od brojnih čestitki koje im pristižu sa svih strana. 

Par je zajedno od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih i najatraktivnijih domaćih parova, a dijete stiže kao kruna njihove velike ljubavi.

Nikad ljepša Angelina zbog velikog intervjua pokazala je djelić raskošnog doma i otkrila nepoznate obiteljske detalje!

Isplivao uznemirujući intervju kontroverznog pjevača optuženog za zlostavljanje, od izjava koje je javno obznanio ledi se krv u žilama!