Nakon što je objavila vijest da ona i Ivan Šarić čekaju prvo dijete, Korana Gvozdić objavila je nekoliko fotografija i pokazala trudnički trbuh u uskoj haljini.

Galerija


Bivša manekenka i ekonomistica Korana Gvozdić i komičar Ivan Šarić nekoliko su mjeseci vrlo uspješno tajili široj javnosti da će postati roditelji, no otkako su prije nekoliko dana objavili tu vijest, čestitke im ne prestaju pristizati sa svih strana.

Vezani članci Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić objavila novu trudničku fotografiju, neki su pomislili da je otkrila spol i ime bebe Korana Gvozdić i Ivan Šarić Komentar Maje Šuput ispod objave Ivana Šarića postao je hit, no sigurno se nije nadala ovakvom odgovoru

Njihova preslatka objava na društvenim mrežama sve je dirnula i oduševila, a ništa drugačije nije bilo ni s najnovijim fotografijama koje je 38-godišnja Korana objavila na Instagramu.

Buduća mama na njima pozira u bijeloj uskoj haljini u kojoj već poveći trudnički trbuh dolazi do izražaja, baš kao i njezin predivni osmijeh.

"Neko novo značenje riječi samo nas dvoje", napisala je Korana uz heštegove nebo strpljive voli, ljubav, nada, sreća, osmijeh, trudnoća, stvaranje uspomena.

U komentarima su joj u vrlo kratkom vremenu pristigli brojni komplimenti na račun izgleda.

"Predivna si, draga, blistaš", "Prekrasna trudnica, sretno", "Baš divna trudnica", "Predivna, čestitke tebi i Ivanu", "Prekrasnoća", "Predivna si, Koranica", "Prelijepa", "Kad si trudan, nikad nisi sam. Predivan osjećaj. I sve poteškoće su smiješne, kao npr. kad čarape moraš obući i osjećaš se kao da si maraton istrčao", "Med", "Uživaj", samo je dio komentara koje je dobila od pratitelja.

Nives otputovala u malo toplije krajeve i odmah se skinula u badić, fotkom je podigla i temperaturu na Instagramu