vratila se doma

Konstrakta je u Srbiji dočekana kao pobjednica, a dogodilo joj se i nešto posebno na letu iz Italije!

Konstrakta - 9 Konstrakta - 9 Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta - 3 Konstrakta - 4 Konstrakta - 7 Konstrakta - 1 Konstrakta - 2 Konstrakta - 6 Konstrakta - 8 Konstrakta Konstrakta Konstrakta +16 Konstrakta Galerija

Konstraktu su na aerodromu u Beogradu obožavatelji dočekali uz aplauz, a na letu iz Torina čestitao joj je i pilot.

Predstavnica Srbije na Eurosongu Ana Đurić Konstrakta vratila se doma dan nakon velikog finala.

Pogledaj i ovo showbuzz kome se zamjerila? Srpskoj predstavnici na Euroviziji ugašeni svi profili na društvenim mrežama: "Umjetnica je nevidljiva!"

Konstarkta je sa svojom eurovizijskom delegacijom u nedjelju sletjela u Beograd, a srpski mediji pišu da su je obožavatelji na aerodromu dočekali gromoglasnim pljeskom i ovacijama.

Slična atmosfera zavladala je i na letu iz Torina nakon što se Konstrakti obratio pilot.

"Čestitamo na jučerašnjem nastupu u finalu natjecanja i na tome kako ste predstavili našu zemlju. Želimo vam puno sreće u daljem radu i mnogo zdravlja jer - umetnica mora biti zdrava", kazao joj je pilot, kako prenosi srpski Blic.

Doček za pamćenje priredili su joj i njezini susjedi u zgradi koji su, kako piše Nova.rs, na ulazna vrata zalijepili poruke: "Bravo, Ana, Odlično 5" i "Ponosni smo".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli @konstrakta

inače, Konstrakta je na Eurosongu završila na visokom petom mjestu, a upisala se i u povijest natjecanja kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, koji je usto kombinirala i sa srpskim.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 2 +3 Lidija Bačić - 6 Celebrity Lidija Bačić raskopčala gumbe na pripijenoj haljinici i servirala nikad raskošniji dekolte!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dragana Kosjerina - 4 Dragana Kosjerina - 3 Dragana Kosjerina - 2 Dragana Kosjerina - 1 +13 Dragana Kosjerina - 6 Zanimljivosti Jeste li vidjeli kako je srpska voditeljica čitala bodove na Eurosongu? Priredila je pravi show i izazvala oduševljenje u Torinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene