Konstrakti je tijekom nastupa na Eurosongu ispala bubica iz uha, a s pjesmom "In Corpore Sano" završila je na visokom petom mjestu.

Galerija Konstrakta Konstrakta Konstrakta +26 Konstrakta

Predstavnica Srbije na Eurosongu, Konstrakta, s pjesmom "In Corpore Sano" završila je na visokom petom mjestu, a svojim nastupom u finalu užarila je društvene mreže.

Vezani članci Dragana Kosjerina - 5 Jeste li vidjeli kako je srpska voditeljica čitala bodove na Eurosongu? Priredila je pravi show i izazvala oduševljenje u Torinu Konstrakta Srpska predstavnica na Euroviziji oduševila veliku holivudsku zvijezdu, napravila joj je reklamu o kakvoj nije mogla ni sanjati!

Osim kritika na račun glasova žirija koji joj je dao 60 bodova, a kada su se pribrojili glasovi publike imala ih je 312, nikome nije promakla ni nezgoda koju je Konstrakta doživjela tijekom nastupa.

Naime, otprilike po sredini nastupa pjevačici je ispala bubica iz uha, no nije se dala omesti i bez greške je izvela pjesmu do kraja, a njezina reakcija sve je oduševila.

Konstrakta je izazvala oduševljenje i izjavama koje je dala za Dnevnik RTS nakon Eurosonga, piše Nova.rs.

"Pa s obzirom na to da je pjesma eksperiment i malo rizična za Euroviziju, mislim da smo odlično prošli. Vrlo pristojno mjesto za Srbiju", kazala je pjevačica, a zatim je odgovorila na pitanje koje se odnosilo i na stih njezina pjesme: "Šta ćemo sad?"

"Ne znam, čekajte da se malo veselimo, pa ćemo vidjeti dalje. Dolje je bila super atmosfera, dobili smo pritom i nagradu za umjetnički nastup, i to službenu eurovizijsku, tako da mislim da smo napravili dobar posao ovdje", poručila je Konstrakta.

Nakon Eurosonga oglasila se i na svojem Instagramu.

"Vraćamo se kući, lavor i ja. Oprala", napisala je uz fotografije svojeg nastupa, a pratitelji su joj poručili da je ona njihova pobjednica.

Publika u Torinu i u finalu je uglas s Konstraktom pjevala stihove "Biti zdrava, biti zdrava...", uz popratni pljesak, a zanimljivo je i da se Srbija s ovom pjesmom uspjela upisati u povijest Eurosonga.

Naime, Konstrakta je prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, koji je usto kombinirala i sa srpskim, a također je i jedina ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nije imala stihove na engleskom jeziku.

Skandal na Eurosongu: Šest zemalja varalo u finalu, među njima je i jedna iz našeg susjedstva! Eurosong 2022 Eurosong 2022 Vladana +11 Vladana

Pogledajte koliko je malo nedostajalo Miji Dimšić za prolazak u finale Eurosonga, dogodilo joj se isto što i Albini! Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +19 Mia Dimšić

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju