Konstrakta je u finalu Eurosonga nastupila predzadnja, a s pjesmom "In Corpore Sano" izazvala je ovacije publike u dvorani PalaOlimpico u Torinu.

Galerija Konstrakta Konstrakta Konstrakta +27 Konstrakta

Srbija se i ove godine plasirala u finale Eurosonga, a predstavila ih je Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, s pjesmom "In Corpore Sano".

Vezani članci Kalush Orchestra Potresni vapaj predstavnika Ukrajine nakon nastupa na Eurosongu: "Molim vas, pomozite, pomozite odmah!" Chanel, Španjolska - 4 Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu!

Konstrakta je u finalu nastupila predzadnja. Sa sobom je u Torino ponijela svoj legendarni lavor i na pozornici je oprala ruke vodom iz njega, a publika u dvorani PalaOlimpico jedva je dočekala dio u kojem su mogli uz nju pljeskati i ponavljati: "Biti zdrava, biti zdrava...".

Kao i u drugoj večeri polufinala, Konstrakta je izazvala ovacije publike, a uoči finala naglo su joj se povećale i šanse za pobjedu na Eurosongu, i na kladionicama se našla na visokom 6. mjestu.

Konstrakti su nakon polufinala u četvrtak priznanje odali i novinari na konferenciji za medije gdje su, kada je ušetala u dvoranu, svi uz pljesak veselo zapjevali "Biti zdrava".

Konstrakta se ovim nastupom upisala i u povijest Eurosonga kao prva izvođačica koja je pjevala na latinskom jeziku, a usto ga je kombinirala i sa srpskim i jedina je ovogodišnja predstavnica koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Zanimljivo je i da je video njezina nastupa dospio je na sam vrh trending liste na YouTubeu i bio je uvjerljivo najgledaniji od svih ostalih u drugoj polufinalnoj večeri.

Imamo najgolišavije izdanje na Eurosongu u Torinu: Vatrena Španjolka na pozornici je otkrila stražnjicu! Chanel, Španjolska - 1 Chanel, Španjolska - 2 Chanel, Španjolska - 3 +9 Chanel, Španjolska - 4

Zgodni Talijani prije Eurosonga skinuli su se do kraja, a jednom od njih je prije tri godine pobjeda izmakla za dlaku! Mahmood i Blanco - 1 Mahmood i Blanco - 2 Mahmood i Blanco - 3 +22 Mahmood i Blanco - 4

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju