Bilo je svega!

Pogledajte atmosferu s ceremonije prije početka Eurosonga, predstavnica Srbije privukla je veliku pažnju

Konstrakta Konstrakta Pixsell 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Mia Dimšić - 1 Mia Dimšić - 4 Mia Dimšić - 2 Mia Dimšić - 5 Mia Dimšić - 6 Ceremonija tirkiznog tepiha u sklopu Eurovizije - 1 Ceremonija tirkiznog tepiha u sklopu Eurovizije - 2 Ceremonija tirkiznog tepiha u sklopu Eurovizije - 3 +24 Ceremonija tirkiznog tepiha u sklopu Eurovizije - 4 Galerija

Konstrakta se na svečanoj ceremoniji otvorenja Eurosonga u Torinu pojavila odjevena kao Meghan Markle koju spominje u pjesmi "In Corpore Sano", a pogledajte kako su izgledali ostali izvođači.

U nedjelju je u Torinu održana svečana ceremonija otvorenja ovogodišnjeg Eurosonga i svi izvođači su tradicionalno prošetali takozvanim tirkiznim tepihom.

Pogledaj i ovo Maja Blagdan (Foto: IN Magazin) Koja vam je najbolja? Evo koje su nas sve pjesme predstavljale na Eurosongu, neke su klasici, a neke su odavno pale u zaborav!

Naša Mia Dimšić za tu je prigodu obukla ružičasto od glave do pete i bila je pravi mamac za poglede, a ne pamtimo da smo je vidjeli u ženstvenijem izdanju.

Puno pažnje privukla je i predstavnica Srbije, pjevačica Ana Đurić Konstrakta. Ona je svojim izdanjem mnoge podsjetila na Meghan Markle koju spominje na početku svoje pjesme "In Corpore Sano", u dijelu gdje se pita koja je tajna njezine zdrave kose.

Svi izvođači dali su si truda da budu primijećeni, a neki su u tome možda malo i pretjerali, no dosade svakako nije nedostajalo. Pogledajte kako su izgledali drugi izviđači u našoj galeriji.

Inače, naša Mija će s pjesmom "Guilty Pleasure" prolazak u filane Eurosonga pokušati izboriti već u prvoj polufinalnoj večeri u utorak 10. svibnja, dok Konstrakta nastupa u drugom polufinalu u četvrtak 12. svibnja, a veliko finale zakazano je za subotu 14. svibnja.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović +13 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović Celebrity Shrvana Nikolina Pišek oglasila se prvi put nakon smrti supruga, a snimljena je i u Beogradu

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 1 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 4 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 6 Maja Lena Lopatny i Mia Begović na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 2 +16 Maja Lena Lopatny na komemoraciji za Ronalda Lopatnyja - 3 Celebrity Maja Lena Lopatny u suzama se oprostila od pokojnog oca, majka Mia Begović bila joj je podrška

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene