Veseli ispraćaj!

Konstrakta Fićom otputovala u Torino: Srpska predstavnica ispraćena je na izbor za pjesmu Eurovizije

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Srpska predstavnica na Euroviziji Ana Đurić Konstrakta svečano je ispraćena na put u Torino gdje će za manje od dva tjedna nastupati pokušati izboriti finale Eurovizije.

Ana Đurić, umjetničkog imena Konstrakta, otputovala je na za pjesmu Eurovizije u Torino. Ispred Radio televizije Srbija, dočekalo ju je mnoštvo obožavatelja, a nakon što je odradila službeni svečani dio u kojem joj je dodijeljena zastava Italije, Konstrakta je izvela pjesmu ''In corpore sano''.

Pogledaj i ovo Teya Dora i Baby Lasagna Feštala je s Lasagnom Srpska eurovizijska predstavnica u Švedskoj je proslavila rođendan, a onda joj se dogodila nezgoda s kojom se našalila: ''Za sreću!''

Nakon nastupa, pjevačicu su ispred zgrade dočekali brojni obožavatelji od kojih je dobila bijele ruže te je podijelila koji autogram.

Fotografirala se pokraj crvenog Fiće, a onda sjela u drugi  bijeli Fićo u kojem je i ispraćena.

Za svoj odlazak odabrala je bijele hlače i košulju na kojoj je bilo izvezeno veliko crveno ljudsko srce, a odjevnu kombinaciju upotpunila je bijelim starkama i kaputom.

Za Konstraktu je na dočeku pripremljen čak i crveni tepih, a u Torinu će uskoro stati na poznati tirkizni tepih kako bi dala izjave za medije i upoznala se s obožavateljima Eurovizije.

Ovim prekrasnim tepihom prošetat će i naša Mia Dimšić koja nastupa u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga, u utorak 10. svibnja s pjesmom ''Guilty Pleasure'', a Konstrakta je na redu u drugoj polufinalnoj večeri, u četvrtak 12. svibnja.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mustafa Nadarević, Miraj Grbić Celebrity Kćerkica legendarnog Čombe izgovorila svoju prvu riječ, ponosna mama objavila je video koji je sve rastopio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene