"Nema bolje na svijetu!"

Kolinda u pripijenoj haljini istaknula liniju za poželjeti, pogledajte fotke zbog kojih joj pišu da je najljepša!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Facebook 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović 2 Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na facebooku fotografije Dubrovnika i obznanila da je njezinom ljetnom odmoru došao kraj.

Svakom ljetnom odmoru i uživanju brzo dođe kraj pa tako i onom bivše predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović, koja je za kraj ljeta objavila nekoliko fotografija iz njoj najljepšeg grada i očarala obožavatelje.

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović "Ljepotica, ponos" Kolinda se povodom Dana žena prisjetila vlastitih riječi, no puno više pažnje privukla je fotografija koju je objavila!

Kolinda je na svom facebooku objavila nekoliko fotografija iz Dubrovnika, od kojih je najviše pažnje izazvala ona u kojoj pozira u haljini s prugicama, a u kojoj je njezina vitka linija došla do punog izražaja.

"Ništa nije Hrvatska. Zadnje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao", napisala je u objavi, a uz jednu je fotografiju napisala i kako joj je Dubrovnik najljepši grad na svijetu. 

"Nema bolje na cijelom svijetu!", "Predivna izvana i iznutra, hrvatska princeza", "Wow Hrvatska i prekrasna Kolinda", "Naša ljepotica bila i ostala", "Ponos naše lijepe Hrvatske", "Lijepa naša predsjednica", "Ljepotica naša ruža, "Jedna jedina", "Lijepa Kolinda i sve oko nje", dio je komplimenata koje je dobila.

Bivša predsjednica je u zadnje vrijeme sve više prisutna u javnosti i pojavljivala se na brojnim društvenim događanjima, a njezine objave s društvenih mreža u kratkom roku postaju pravi hitovi s tisućama lajkova. Uz to je obasipaju komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda, a na profilu na Instagramu prati je 320 tisuća ljudi.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Grubnić Marko Grubnić - 2 Marko Grubnić - 4 Marko Grubnić +23 Marko Grubnić Celebrity Grubnić pokazao nikad bolje mišiće, a prizor u kupaćim gaćicama zasjenio je luksuz oko njega

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene