opušteno izdanje

Osvanula fotografija Kolinde Grabar-Kitarović u kratkim hlačama, svi komentiraju njezine noge

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović Marija Vučković i Kolinda Grabar Kitarovic +19 Kolinda Grabar-Kitarović Galerija

Kolinda Grabar Kitarović nakon Kornata posjetila je Lopud gdje je svojim dolaskom u jedan restoran obradovala osoblje koje je objavilo fotografiju s njom.

Bivša predjsednica Hrvatske, Kolinda Grabar Kitarović uživa na ljetnom odmoru po hrvatskoj obali. 

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Svi su je zaustavljali Bivša predsjednica slobodnu subotu nije propustila provesti na špici, a radila je nešto u čemu najviše uživa!

Nakon obilaska Kornata, odlučila se otići na Lopud gdje je dolaskom u jedan restoran posebno razveselila osobolje. 

Na Instagram profilu lokala objavljena je zajednička fotografija osoblja i Kolinde, a ispod u opisu je stajalo:

"Bila nam je velika čast ugostiti bivšu predsjednicu Republike Hrvatske, Kolindu Grabar-Kitarović, hvala Vam i radujemo se ponovnom susretu".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Restaurant Dubrovnik, Lopud (@restaurantdubrovnik_lopud)

Za tu prigodu odabrla je bež kratke hlačice i bež majicu s kragnom, a vjerni fanovi su u komentarima ispod fotografije pisali:

"Kakve noge", "Koja lipa Kolinda", "Lijepe noge", "Prekrasna naša Kolinda".

Nedavno je objavila i fotku s broda na kojoj je pozirala u polo majici i maskiranim hlačama te također izazvala mnoštvo pozitivnih reakcija od svojih pratitelja. 

Kolinda je bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je prigodu bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov Sandi i Ilina Cenov +18 Sandi i Ilina Cenov Celebrity Sandi Cenov objavio fotku s 12 godina mlađom suprugom koju ne viđamo često, u badiću pokazala liniju za poželjeti!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 3 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 2 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić - 1 Jasna Đuričić i Tatjana Šojić +4 Tatjana Šojić - 2 Nekad i sad Pamtimo je kao omiljenu Mariju iz hit-serije, ali danas je malo tko prepoznaje na prvi pogled, evo koliko se promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene