Sve je omiljenija!

Nasmiješena Kolinda Grabar-Kitarović opet je u centru pozornosti, a ovog puta je u Mariji Bistrici prisutne oduševila jednim svojim potezom!

Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Nova TV 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar Kitarović Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +19 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Galerija

Kolinda Grabar-Kitarović pojavila se na 20. Vozočašću konjskih zaprega u Mariji Bistrici, a svojim postupkom oduševila je sve prisutne.

Bivša predsjednica Kolinda Grabar- Kitarović u zadnje vrijeme sve je više prisutna u javnosti i pojavljuje se na brojnim društvenim događanjima.  

Pogledaj i ovo Kolinda Grabar-Kitarović - 7 sve su zabilježile kamere Ovako Kolinda tretira skupe modne dodatke, torbicu od čije će vam se cijene zavrtjeti elegantno je položila na pod!

Tako se ove nedjelje pojavila na 20. Vozočašću konjskih zaprega gdje se provozala dobro raspoložena u kočiji, a ljudi sa strane pozdravljali su je s osmijehom na licu i fotografirali je.

Za tu prigodu Kolinda je odabrala elegantne crne hlače, crni sako s bijelim detaljima ispod kojeg se nazirala roza bluza, a cijeli outfit ukrasila je repom, nakitom i crnim balerinkama s mašnicom. 

Kolinda je nedavno uživala na odmoru po hrvatskoj obali, a bila je i jedna od brojnih poznatih uzvanika na svečanom otvorenju Pelješkog mosta, koji je ujedinio Hrvatsku, a za tu je prigodu bila odabrala ljubičasti kombinezon, koji je upotpunila upečatljivom bež torbicom, a kosu je svezala u svoju omiljenu i prepoznatljivu nisku punđu.

U elegantnom izdanju istaknula se u masi, a s mosta se javila i na svojem službenom profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju na kojoj opušteno sjedi na podu.

Njezina objava u kratkom je roku postala pravi hit i skupila je na tisuću lajkova, a bivšu predsjednicu pratitelji su obasuli komplimentima na račun vitke figure i mladolikog izgleda.

Na Instagram profilu prati je gotovo 320 tisuća ljudi.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Vučković - 1 Severina Vučković - 2 Severina Vučković - 3 Severina Vučković - 5 +25 Severina Vučković - 6 Celebrity Severina pokazala brutalni dekolte u neobičnoj, seksi haljini, a reakcije su očekivane: "Bez teksta sam!"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 2 +26 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik na jednom primjeru pokazala je svoju "podlu" stranu majčinstva pa poručila: "Ne vjeruj nikome. I vlastita majka bi te izdala"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene