tužan dan

Kolege i prijatelji se opraštaju od glumice Mirjane Majurec, sućut obitelji je izrazio i Gordan Jandroković

Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Galerija

Od Mirjane Majurec opraštaju se brojne kolege, a sućut njezinoj obitelji izrazio je i predsjednik Hrvatskog sabora, Gordan Jandroković.

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u subotu je uputio izraze sućuti obitelji glumice Mirjane Majurec, istaknuvši kako je hrvatsko glumište ostalo bez još jedne iznimne umjetnice čiji je talent pokazan i u kazališnim predstavama i televizijskim serijama i filmovima.

Pogledaj i ovo Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) tužna vijest Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

„S iskrenom tugom i žaljenjem primio sam vijest o odlasku hrvatske kazališne, televizijske i filmske glumice Mirjane Majurec. Unatoč dugoj i teškoj bolesti s kojom se hrabro borila, nije odustajala od ljubavi prema svom životnom pozivu glumi. U karijeri dugoj gotovo 40 godina, snimila je i igrala brojne zapažene i raznovrsne uloge, podjednako iskazujući svoj talent u kazališnim predstavama i televizijskim serijama i filmovima, čime je zauzela posebno mjesto na domaćoj sceni", naveo je Jandroković u izrazima sućuti uime Hrvatskoga sabora i osobno.

Dodao je kako su publika i kolege prepoznavali i voljeli njezinu iznimnu energiju, vedrinu i entuzijazam zbog kojih je i višestruko nagrađivana u svom matičnom kazalištu Gavella.

Pamtit ćemo je i po angažmanu i sjajnim interpretacijama na kazališnim daskama u &TD-u, na Splitskom ljetu i Dubrovačkim ljetnim igrama. Hrvatsko glumište ostalo je bez još jedne iznimne umjetnice i krasne osobe, dodao je Jandroković u izrazima sućuti.

Glumica Ksenija Pajić za 24sata je rekla kako je znala da je Majurec dugo vodila bitku s teškom bolešću te joj je žao što je otišla. "Mislila sam da će se uspjeti izboriti", rekla je. Istaknula je kako je Mirjana imala silnu energiju i želju za životom te da je bila izrazito talentirana glumica.

Od Mirjane Majurec se oprostio i Ranko Zidarić. Kazao je kako su bili jako dobri kolege i prijatelji te su dugo radili zajedno. Pamtit će ju kao energičnu, punu života i sjajnu kolegicu.

Glumica Mirjana Majurec umrla je u subotu u 70. godini nakon duge i teške bolesti.

(Hina)

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Celebrity Mirjana Majurec se s karcinomom borila više od 10 godina, htjela se vratiti glumi, no bolest ju je triput spriječila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene