tužna vijest

Nakon duge i teške bolesti preminula domaća glumica Mirjana Majurec, na sceni je bila gotovo 40 godina

Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mirjana Majurec (FOTO: Facebook) Galerija

Mirjana Majurec preminula je u subotu rano ujutro u KBC-u Zagreb od posljedica raka dojke.

Domaća glumica Mirjana Majurec preminula je u 70. godini nakon duge borbe s karcinomom. Vijest su za Večernji list potvrdili iz kazališta Gavella. Majurec je preminula u subotu rano ujutro u KBC-u Zagreb, gdje je prije tjedan dana primljena zbog teškog zdrsvstvenog stanja.

Pogledaj i ovo showbuzz bio je lud za njom Preminula glumica koja je legendarnog kolegu izvukla iz pakla ovisnosti, zajedno su proveli 20 godina

Mirjana Majurec rođena je 1952. godine u Splitu. Akademiju dramskih umjetnosti završila je 1976., nakon čega se odmah zaposlila u kazalištu Gavella. Ondje je još ranije prvi put nastupila, a glumila je u još 26 predstava te je gostovala i u drugim kazalištima.

Osim kazališta, radila je na brojnim filmovima i serijama od kojih su najpoznatiji "Psihopati", "Kad mrtvi zapjevaju", "U registraturi", i "Velo misto".

Majurec je bila udana za kolegu Ivicu Vidovića s kojim je dobila sina Luku, a pred oltar su stali 1975. Deset godina kasnije udala se drugi put, za nogometaša Marka Mlinarića s kojim je živjela u Cannesu. Par je zajedno dobio sina Ivana, a početkom 90-ih se vratila u Hrvatsku.

S rakom dojke borila se od 2010. godine. O svojem zdravstvenom stanju sama se nije oglašavala u posljednje vrijeme, no prije par mjeseci za Večernji list je sve ispričao njezin sin, poznati mađioničar Luka Vidovič. "Majka je trenutačno jako loše, bolesna je. Nažalost, u bolnici je sada, na Rebru, ima treći ili četvrti stadij, opet joj se vratio. Zbog mjera je, nažalost, ne smijem ni vidjeti. Ne volim plakati preko medija, ali ona je veliki borac, dvaput ga je pobijedila, pa će i treći. Poznavajući nju, ona je ratnica, pa će sve biti u redu", kazao je Luka onda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene