Kkraljica Elizabeta II neće gledati intervju princa Harryja i Meghan Markle s Oprah Winfrey, potvrdio je izvor iz kraljevskog dvora.

Galerija


Dok će milijuni gledatelja u nedjelju navečer prikovani uz televizijske ekrane pratiti iščekivani intervju princa Harryja i Meghan Markle, kraljica Elizabeta ima drugačije planove.

Vezani članci Princ Harry, Meghan Markle, kraljica Elizabeta, princ William Što kraljica kaže na Williamov ljutiti istup o bratu Harryju? Poznato je kako su ga u palači dočekali poslije prve izjave Meghan Markle i princ Harry I stručnjaci se oglasili o intervjuu Meghan i Harryja, uglavnom ih nisu štedjeli: "Ovo je bila predstava od početka do kraja"

Iako se očekuje da će par voditeljici Oprah Winfrey iznijeti nepoznate i šokantne detalje o kraljevskoj obitelji, Harryjeva baka intervju neće gledati jer će tada - spavati.

"Mislim da nitko ne bi trebao očekivati da Njeno Visočanstvo ostane budna i gleda intervju. Jer ni neće", kazao je za Times izvor s kraljevskog dvora.

Naveo je i kako Elizabeta intervju smatra cirkusom koji treba ignorirati i posvetiti se puno važnijim stvarima.

"Povratak djece u škole, učinkovitost cjepiva - to su stvari na koje se kraljevska obitelj želi fokusirati, a ne na cirkus s Oprah i Sussexima", istaknuo je izvor.

Dodao je i kako u kraljevskoj obitelji svi jedva čekaju da se prestane pričati o intervjuu kako bi se mogli neometano vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Kraljica je, uz obaveza koje ima, trenutno fokusirana i na svojeg supruga princa Philipa koji je od sredine veljače u bolnici.

Harry i Meghan našli su se pod velikim pritiskom britanske javnosti nakon što je otkriveno da je 99-godišnji princ bio podvrgnut operaciji srca. Obožavatelji kraljevske obitelji, pa čak i neki zastupnici britanskog parlamenta, optužili su ih da ne mare za Philipovo zdravlje i zatražili odgodu intervjua, na što su se oni oglušili.

Intervju Harryja i Meghan s Oprah Winfrey u SAD-u će biti emitiran u nedjelju 7. ožujka u večernjim satima.

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

Odrasla je u siromaštvu, preživjela je silovanje i smrt djeteta, a danas je na krovu svijeta i vrijedi milijarde