Je li to stvarno potrebno?

Meghan i Harry pod paljbom optužbi zbog najnovije odluke, razbjesnili sve pa čak i političare

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle, princ Harry, kraljica Elizabeta (Foto: Getty Images) +0 Meghan Markle, princ Harry, princ William i Kate Middleton (Foto: AFP) Galerija

Meghan Markle i princ Harry optuženi da ne mare za zdravlje princa Philipa, jer će unatoč tome što je operirao srce i više je od dva tjedna u bolnici, emitirati intervju u kojem planiraju otkriti šokantne detalje o članovima kraljevske obitelji.

Meghan Markle i princ Harry našli su se na meti brojnih optužbi i zgražanja mnogih obožavatelja kraljevske obitelji, nakon što su potvrdili da neće odustati od emitiranja intervjua s Oprah Winfrey, iako se Harryjev djed trenutačno bori s ozbiljnim zdravstvenim problemima.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Svoju su odluku sami potvrdili, nakon što su se našli pod velikim pritiskom da od Opre traže odgodu emitiranja u SAD-u i diljem svijeta, nakon što je otkriveno da je 99-godišnji princ Philip bio podvrgnut operaciji srca.

Izvor blizak Meghan i Harryju potvrdio je za Daily Mail da će emitiranje biti održano i da su u igri milijuni dolara koje će zaraditi tijekom dvosatnog intervjua i da je već sve dogovoreno s televizijskim kućama.

Zbog toga raste bijes diljem Velike Britanije, a među onima koji traže odgodu emitiranja intervjua našli su se stručnjaci, obožavatelji pa čak i neki zastupnici britanskog parlamenta.

"Mislim da intervju uopće nije primjeren za ovu situaciju. Što manje otkriju, to će za sve biti bolje, čak i bez obzira na stanje princa Philipa. Niti jedan od takvih kraljevskih intervjua nije prošao dobro, i ne vidim da će ovo proći bolji. Svi bi trebali simpatizirati kraljicu, izuzetnu damu koja nam je služila cijeli svoj život", izjavio za Daily zastupnik Bob Blackman.

"Nadam se da će jednog dana i Meghan i Harry znati kako je to imati prave probleme u životu", žustro je dodao još jedan zastupnik koji je želio ostati anoniman.

Cijela drama nastala je nakon što je Meghan optužila kraljevsku obitelj da lažu o njoj i Harryju, a što se pak dogodilo samo nekoliko sati nakon što su protiv nje iznesene ozbiljne optužbe o zlostavljanju dvorskog osoblja i zbog čega je pokrenuta istraga.

"Ne znam kako mogu očekivati da ćemo nakon toliko vremena šutjeti, ako i dalje neki u "Firmi" i dalje lažu o nama. I ako time dovodimo u rizik da nešto izgubimo, e pa već je puno toga izgubljeno", izjavila je Meghan u novom isječku intervjua koji je emitiran kao najava.

Zasad nije poznato o kakvim točno lažima Meghan govori jer je intervju snimljen prije optužbi za zlostavljanje, no čini se kako će cijelu navodnu istinu uskoro saznati cijeli svijet.

Inače, Harryjev djed je operiran u bolnici svetog Bartolomeja u Londodnu, nakon što je tamo prebačen iz privatne bolnice kralja Edwarda VII gdje se liječio od infekcije. Njegova snaha Camilla Bowles otkrila je britanskim medijima da se vojvoda polako oporavlja i da mu svi u obitelji drže palčeve, a o svemu se oglasilo i glasnogovornik palače.

"Vojvoda od Edinburgha uspješno je se oporavlja nakon operacije srca i Njegovo Kraljevsko Visočanstvo u ostat će u bolnici na liječnju i oporavku još nekoliko dana", izjavili su.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) Eva Mendes (Foto: Instagram) +12 Eva Mendes (Foto: Profimedia) Nekad i sad Ljepotica za kojom mnogi žale: Zbog zgodnog supruga povukla se iz medija i uživa daleko od znatiželjnih pogleda


 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene