Doznalo se kakav je nadimak kraljevsko osoblje dalo princu Harryju prije vjenčanje s Meghan Markle.

Galerija


Uoči najiščekivanijeg intervjua desetljeća, ne prestaju curiti sočni i dosad nepoznati detalji o kraljevskoj obitelji.

Vezani članci Princ William i princ Harry Zna se kada će se i gdje Harry i William susresti nakon što se nisu vidjeli godinu dana, jedna je osoba zadužena da pazi njih Princ Philip, princ Harry i princ William - 3 Prinčevi Harry i William različito odali počast djedu Philipu i njihove zasebne izjave su privukle pozornost

Tako se sada doznao i zanimljiv nadimak koji je kraljevsko osoblje dalo princu Harryju uoči njegovog vjenčanja s Meghan Markle 2018. godine, zbog jedne njegove izjave.

"Što Meghan želi, to Meghan i dobije", kazao je tada navodno princ zbog čega je među osobljem dobio nadimak "talac", otkrio je izvor s dvora za Daily Mail.

Nadimak govori puno o tome i što je osoblje u to vrijeme mislilo o Meghan koja je navodno donosila sve odluke oko vjenčanja.

Izvor je otkrio i da je Meghan stalno unosila nemir među zaposlenicima palače koji su uložili velik trud da joj udovolje i da vjenčanje protekne najbolje moguće.

Velika drama stvorila se i oko tijare koju je Meghan nosila na vjenčaju i koju nije mogla isprobati kada je neplanirano dogovorila probu frizure. Tada se navodno u sve umiješala i kraljica koja je stala u obranu svojoj vjernoj pomoćnici Angeli Kelly koju je Meghan napala zbog kraljevskog dodatka.

Meghan se nedavno suočila s još težim optužbama koje je za Times iznio stariji član osoblja Kensingtonske palače, Jason Knauf.

"Jako sam zabrinut jer je vojvotkinja tijekom posljednje dvije godine bila nasilna prema dvjema osobama iz domaćinstva. Čini se da ona uvijek namjerava imati nekoga na piku. Maltretirala je ljude i pokušala potkopati njihovo samopouzdanje. Imamo izvještaje ljudi koji su svjedočili njezinu neprihvatljivom ponašanju", ispričao je Knauf.

U Buckinghamskoj palači je nakon toga pokrenuta istraga kako bi se doznalo jesu li optužbe istinite.

"Članovi osoblja koji su tada bili zaposleni, uključujući one koje su napustili radno mjesto, bit će pozvani kako bi se ispitalo mogu li se izvući kakve lekcije", dodali su u službenom priopćenju te su poručili i kako neće dopuštati zlostavljanje na radnom mjestu.

Meghanin glasnogovornik kazao je kako su ti napisi posljednji napadi na njezinu ličnost.

Sve se to odvilo nakon što su krenuli curiti isječci intervju Harryja i Meghan s Oprah Winfrey koji će u SAD-u emitiran u nedjelju 7. ožujka u večernjim satima.

Ona je ljepša nego ikad prije, a pogled nije lako maknuti ni s golišave i mišićave pojave njezinog zgodnog partnera!

Palača posebno strahuje što će Meghan Markle u intervjuu reći o jednoj osobi iz kraljevske obitelji