Zna privući pozornost

Kim Kardashian u opravi od lateksa prošetala nikad tanji struk, a o zakopčavanju nije niti pomišljala!

Kim Kardashian Kim Kardashian Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian +1 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian za večernji izlazak izabrala je vrlo atraktivnu kombinaciju u kojoj je pokazala grudi.

Reality zvijezda Kim Kardashian za večernji izlazak odjenula je izazovnu kombinaciju u kojoj nije mogla proći neprimijećeno.

Pogledaj i ovo Bianca Censori zašto si ovo dopušta? I dok smo mislili da su badići samo za plažu, žena za koju su svi već mjesecima veoma zabrinuti pokazala je suprotno!

Odlučila se za lateks kreaciju s dekolteom do pupka u kojem je pokazala svoje bujne grudi, ali i zavidnu figuru i nikad tanji struk zbog kojeg su je svi iznenađeno gledali. Cijeli stajling upotpunila je visokim čizmama na petu, sunčanim naočalama i crnom torbicom.

Kim je inače proteklih nekoliko dana uživala na odmoru sa zaručnikom Petom Davidsonom, a to je dokazala svojim objavama na Instagramu.

Objavila je niz fotografija i storija sa plaže gdje se kupaju, ali i sebe na dasci za surfanje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

Pratitelji su joj u komentare ispod objave poručili:
"Baš ste slatki", "Najbolji par do sad", "Kim, jako sam sretna zbog tebe", "Gorite".

Pete je, inače, prvi muškarac s kojim je Kim povezana nakon razvoda od Kanyea, s kojim ima četvero djece i koji je u međuvremenu i službeno promijenio svoje ime u Ye. On je, s druge strane, navodno već imao kratku romansu s manekenkom Irinom Shayk, a sve su glasnija šuškanja o njegovoj vezi s 22 godine mlađom instagramskom senzacijom Vinetrijom.

Pete je poznat kao veliki zavodnik i ima pozamašan broj slavnih bivših. Donedavno je bio u vezi sa zvijezdom Bridgertona Phoebe Dyenvor, no par je prekinuo jer se nisu mogli često viđati zbog svojih pretrpanih rasporeda.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Kaja Vidmar - 2 Kaja Vidmar - 3 Luka Modrić, Domagoj Vida, Šime Vrsaljko i Danijel Subašić Kaja Vidmar - 2 +9 Kaja Vidmar - 6 Celebrity Šime Vrsaljko na vjenčanje poveo Slovenku s kojom navodno ima kćer, a odale su ih društvene mreže

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 4 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 3 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 2 +18 Manuela Skoblar na vjenčanju sina Dominika Livakovića i Helene Matić - 1 Celebrity Livakovićeva majka u kratkoj haljini pokazala vitke noge i zasjenila ostale uzvanike na sinovu vjenčanju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene