Čini se da je veza ozbiljna

Kim Kardashian prvi put službeno na crvenom tepihu s Peteom Davidsonom, a svima je za oko zapela haljina koju je nosila!

Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Kim Kardashian i Pete Davidson - 5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 Kim Kardashian i Pete Davidson - 5 Kim Kardashian i Pete Davidson - 4 Kim Kardashian i Pete Davidson - 3 Kim Kardashian i Pete Davidson - 2 Kim Kardashian i Pete Davidson - 1 +13 Kim Kardashian - 2 Galerija

Kim Kardashian i njen novi dečko Pete Davidson debitirali su kao par na crvenom tepihu na zabavi u organizaciji Bijele kuće, a Kim je opet oduševila odabirom haljine.

Reality zvijezda Kim Kardashian s 13 je godina mlađim dečkom Peteom Davidsonom prvi put prošetala crvenim tepihom.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 Očekivano? Čini se da su presudile godine: Najpoznatija Kardashianka ostavila dečka jer je bio nezreo i neozbiljan

Par je zajedno stigao na proslavu White House Correspondents Association večeri, a pred fotografima nisu skrivali koliko su zaljubljeni.

Pete je neprestano zaljubljeno gledao u Kim dok je ona pozirala fotografima, a dao joj je i mali poljubac na vrh glave.

Kim je prisutne opet oduševila izborom odjevne kombinacije te je zasjala u dugoj šljokičastoj haljini te ''mokroj'' kosi po kojoj je već vrlo dobro poznata, dok je Pete odjenuo crno odijelo, crne tenisice i na oči stavio crne sunčane naočale.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardashianka i komičar svoju su vezu započeli u studenom prošle godine, a paparazzi su ih prvi put ulovili u siječnju na odmoru na Bahamima.

Vezu su pokušavali držati privatnom zbog svježeg razvoda između Kim i repera Kanye Westa.

Naime, Kanye i Kim u braku su bili od 2014. godine, a zajedno imaju četvoro djece, 8-godišnju North, 6-godišnjeg Sainta, 4-godišnju Chicago i 2-godišnjeg Psalma.

Zbog Kanyeove bolesti i bipolarnog poremećaja, Kim je prolazila teško razdoblje u braku i zbog Kanyeovih nebuloznih ispada po društvenim mrežama i javnosti odlučila je podnijeti zahtjev za razvod braka.

Međutim, Kanye se s ovom odlukom teško pomirio pa je, otkad se pročulo za vezu Kim i Petea, često javno prijetio Peteu, a imali su i sukob na društvenim mrežama u kojem su objavljene privatne poruke između ovog dvojca.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 4 Goran Bregović - 3 Goran Bregović - 2 +9 Goran Bregović - 1 Celebrity Goran Bregović u braku je skoro 30 godina, ali sa suprugom se rijetko pojavljuje u javnosti, evo kako izgleda Dženana!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić - 2 Franka Batelić - 1 Franka Batelić Franka Batelić +17 Franka Batelić Celebrity Franka Batelić se dirljivom objavom prisjetila pokojnog oca, a objavila je i njihovu zajedničku fotografiju dok je bila mala

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene