Kim Kardashian poznata je po golišavim outfitima, no na ovogodišnjoj Met Gali nije pokazala ni komadić kože, baš kao ni njezina misteriozna pratnja čiji je identitet kasnije otkriven.

Galerija


Nakon više od godinu dana pauze, zbog pandemije koronavirusa, u njujorškom muzeju Metropolitan održana je Met Gala.

Vezani članci Emma Raducanu Donedavno za nju nitko nije čuo, a sad je glavna zvijezda događaja koji okuplja samo svjetski poznate face! Jennifer Lopez Nikome nije promaknuo njezin pomalo čudan trenutak nježnosti s Benom, a onda je skinula bundu i svi su gledali samo u dekolte

Prestižni modni događaj koji tradicionalno organizira časopis Vogue okupio je brojna slavna lica iz svijeta mode i showbiznisa, no u masi se istaknula jedna poznata silueta.

Sve je stalo kada se a crvenom tepihu pojavila Kim Kardashian u neprepoznatljivom izdanju, a odale su je samo njezine slavne obline. Starleta koju smo inače navikli viđati u golišavim izdanjima, za ovu prigodu nije pokazala ni komadić kože i nosila je potpuno crni kostim s maskom preko lica i dugačkim plaštom, a pažnju je privlačila i njezina misteriozna pratnja, čiji se identitet kasnije doznao.

Iako su svi ispočetka mislili da je Kim na događaj došla s uskoro bivšim suprugom Kanyem Westom, ispostavilo se da je riječ o modnom dizajneru Demni Gvasaliji, kreativnom direktoru brenda Balenciaga čije su kreacije oboje nosili.

Kim je zbog svojeg bizarnog kostima postala i predmet ismijavanja na društvenim mrežama gdje su je mnogi usporedili s dementorima, odnosno bićima iz tame iz filmova o Harryju Potteru.

Zanimljivo je da se u sličnom izdanju nedavno pojavila i na jednom događaju ususret Met Gali, a tada je od glave do pete nosila crnu kožu pa se neki već pitaju je li odlučila drastično promijeniti stil ili su ovakva izdanja samo privremena. U svakom slučaju, još jednom je pokazala da itekako zna privući pažnju.

Prijatelji progovorili o pravom licu najtužnije princeze na svijetu, njezin suprug sada jako žali zbog zakašnjelog poteza

Polugola glumica razdvajala UFC borca koji je šakama navalio na njezinog dečka, evo što ga je to izbacilo iz takta!