Kanye West promovirao je novi album koji je posvetio svojoj majci, a usred promocije pao je na koljena te je neutješno počeo plakati.

Galerija


Reper Kanye West promovirao je svoj novi studijski album "Donda" na stadionu u Atlanti, a usred izvođenja jedne nove pjesme pao je na koljena te je počeo plakati. Razlog tome je činjenica što je izgubio svoju obitelj, a 44-godišnji reper inače je usred razvoda od Kim Kardashian.

Vezani članci Kim Kardashian - 1 Zbunila je sve najnovijim potezom prema mužu od kojeg se razvodi: "Jesi li mogla nešto neugodnije učiniti?" Kim Kardashian - 10 Kim u sićušnom bikiniju pokazala čime se bavi što je većinu iznenadilo, neki su je ismijali: "Da sam ja barem imao ovakvo iskustvo"

Počeo je plakati usred pjesme "Love Unconditionally", a cijeli album posvetio je svojoj pokojnoj majci Dondi. "Gubim obitelj, gubim obitelj", jecao je Kanye na tulumu koji je organizirao kako bi promovirao novo studijsko izdanje. Navodno je rekao Kim još ranije o čemu govori pjesma, a sve se događalo pred očima njihove djece. Na samome događaju bila je i Kim, koja očito pokušava održati dobre odnose sa svojim uskoro bivšim suprugom.

Utjehu nakon razvoda Kanye je pronašao u manekenki Irini Shayk s kojom je nekoliko puta snimljen na romantičnim odmorima, a Kim navodno nije previše oduševljena što je reper tako brzo pronašao novu djevojku.

"Ona trenutačno nije usredotočena na veze i izlaske, ali zapravo je zabrinuta da nitko neće htjeti biti s njom jer je njezina i Kanyeova veza bila tako javna. Zna koliko je teško izgraditi odnos od povjerenja pa misli da će joj biti potrebno neko vrijeme prije negoli pusti nekoga novog u svoj život. S Kanyeom je bilo lakše jer su prvo bili prijatelji i vjerovali su jedno drugome. Ali sigurno nije mislila da će Kanye prije nje naći nekog novog", izjavio je izvor blizak Kim za US Weekly prije nekoliko dana.

Kim je nakon sedam godina braka odlučila podnijeti zahtjev za razvod, a proces još uvijek nije službeno završen.

Osvojila ga je dok ga je posluživala u restoranu, a ni očigledna razlika u visini njima ne predstavlja baš nikakav problem

U javnosti smo ju vidjeli tek nekoliko puta, ali supruga Zdravka Mamića uz njega je i u najtežim trenucima