obline u prvom planu!

Zbog fotke s leđa jasno je zašto je prikupila milijune lajkova, najobičniji odlazak na plažu začinila je vrućim pozama

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kim Kardashian je zagolicala maštu svojih pratitelja na Instagramu novim fotkama na kojima pozira u sićušnom bikiniju.

Jedna od najpopularnijih relity zvijezda na planetu Kim Kardashian ne gubi vrijeme što se tiče odmora i uživanja unatoč razvodu od supruga Kanyea Westa. Početkom ovoga tjedna pobjegla je na plažu te je milijunima svojih pratitelja začinila dan golišavim fotkama na Instagramu.

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

40-godišnja Kim pozirala je u sićušnom bikiniju s tangama te je pokazala svu raskoš svojih bujnih oblina. Fotkama je u samo nekoliko sati prikupila pet milijuna lajkova, a članica slavnoga klana svakim potezom na društvenim mrežama oduševi cijelu hordu svojih obožavatelja. I ovoga puta svi su joj poručili da je savršena, a komplimenata joj zaista ne nedostaje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Inače, Kim je nedavno bila na promociji Kanyeova novog albuma te je svjedočila njegovu raspadu pred publikom. Reper je pao na koljena i usred pjesme počeo plakati jer je izgubio obitelj, a Kim je s njegovom djecom bila u publici. Utjehu nakon razvoda Kanye je pronašao u manekenki Irini Shayk s kojom je nekoliko puta snimljen na romantičnim odmorima, a Kim navodno nije previše oduševljena što je reper tako brzo pronašao novu djevojku.

"Ona trenutačno nije usredotočena na veze i izlaske, ali zapravo je zabrinuta da nitko neće htjeti biti s njom jer je njezina i Kanyeova veza bila tako javna. Zna koliko je teško izgraditi odnos od povjerenja pa misli da će joj biti potrebno neko vrijeme prije negoli pusti nekoga novog u svoj život. S Kanyeom je bilo lakše jer su prvo bili prijatelji i vjerovali su jedno drugome. Ali sigurno nije mislila da će Kanye prije nje naći nekog novog", izjavio je izvor blizak Kim za US Weekly prije nekoliko dana.

Kim je nakon sedam godina braka odlučila podnijeti zahtjev za razvod, a proces još uvijek nije službeno završen.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene