ipak je zaljubljena!

Nekadašnja seks-bomba uhvaćena s muškarcem kojeg je godinama uspješno skrivala, mnogi su mislili da nema nikoga

Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: Profimedia) Profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Basinger (Foto: Profimedia) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: AFP) Kim Basinger (Foto: Profimedia) +0 Kim Basinger (Foto: Profimedia) Galerija

Kim Basinger snimljena je u javnosti s dečkom Mitchom Stoneom prvi put nakon više od tri godine, zajedno su od 2014.

Glumica Kim Basinger (68) proslavila se 80-ih kao Bondova djevojka, nakon čega je stekla status seks-simbola, no zadnjih je godina sve rjeđe viđamo u javnosti, kao i na filmskom platu.

Pogledaj i ovo showbuzz toksične veze Njihovo prljavo rublje procurilo je u javnost nakon razvoda, a neki od bivših parova još se prepucavaju preko medija

I dok je svojevremeno punila medijske stupce svojim burnim ljubavnim životom, zadnjih ga godina uspješno skriva, pa se počelo nagađati kako je sama. 

No sada su je paparazzi snimili s dečkom Mitchom Stoneom prvi put nakon više od tri godine, čime se doznalo da njihova ljubav i dalje traje. Zadnji put su se skupa pojavili u javnosti u srpnju 2018. na prosvjedu za prava životinja, a u vezi su od 2014. godine. Prije nego što su se zaljubili, glumica je bila Mitchova klijentica, jer on radi kao frizer slavnih. 

Par je snimljen na večeri u jednom restoranu u Los Angelesu, a obje su se za tu prigodu obukli ležerno, i čini se kako glumica nije imala šminku. Na znatiželjne paparazze nisu se obazirali, već su uživali u večeri i druženju.

Čini se da Kim u zadnje vrijeme odmara od šminke jer su je i nedavno snimljena u prirodnom izdanju, a više je nije baš lako prepoznati jer su joj brojni estetski zahvati kojima se podvrgnula zadnjih godina izmijenili lice.

Učestali odlasci na botoks i druge korekcije kumovali su i njezinim sve rjeđim holivudskim angažmanima, a sama je jednom prilikom priznala kako smatra da joj je naštetio i status seks-simbola jer, kada je ostarjela, sve su je manje htjeli angažirati za uloge.

Inače, Kim iza sebe ima dva propala braka. Od 1980. do 1989. godine bila je u braku s make-up artistom Ronom Snyderom. Nakon njega se 1993. udala za kolegu Aleca Baldwina od kojeg se razvela 2002. godine, a zajedno imaju kćer Ireland.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Ivano Balić (Foto: Instagram) Ivano Balić (Foto: Instagram) +0 Ivano Balić (Foto: Instagram) Celebrity Ivano Balić bivšu suprugu oženio je jako mlad, a nakon razvoda je pronašao sreću s lijepom odbojkašicom Mirelom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene