tvrdi da je njegov!

Kićina crna žena pohvalila se luksuznom vilom svojeg sina, zbog kojeg se godinama provlači po sudu s Miroslavom Ilićem

Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Galerija

Mirjana Antonović, koju je Krunoslav Kićo Slabinac opjevao u pjesmi "Zbog jedne divne crne žene", na Facebooku je pokazala vilu svojeg sina Devina, za kojeg tvrdi da mu je otac Miroslav Ilić.

Kićina divna crna žena, Mirjana Antonović, već dugi niz godina vodi pravnu bitku kojom pokušava utvrditi kako je popularni pjevač narodne glazbe i njezin bivši ljubavnik Miroslav Ilić otac njezina sina Devina.

Pogledaj i ovo Mirjana Antonović (Foto: Facebook) bitka oko očinstva Zbog Kićine divne crne žene Miroslav Ilić opet je morao na sud, a ona je povela i svoje tajno oružje

Mirjana tvrdi kako je Devin plod afere koju je prije 30 godina imala s Ilićem, kada je on već bio u braku sa svojom današnjom suprugom Gordanom, a pjevač to uporno negira i odbija napraviti DNK test.

Sudsku bitku vode u Srbiji iako ona sa sinom živi u SAD-u, a sada se na Facebooku pohvalila i luksuzom u kojem tamo uživaju.

Objavila je fotografiju luksuzne vile čiji je vlasnik njezin sin, a ispred je pozirala njezina prijateljica i bosanska pjevačica Mersa Miljković.

Zatim je pokazala i djelić unutrašnjosti vile te se na jednoj fotki može vidjeti i Devin kako svira gitaru, a inače je po struci liječnik.

Inače, Mirjana je javnosti najpoznatija kao žena kojoj je pokojni Krunoslav Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Ona je nakon njegove smrti odala neke dotad nepoznate detalje o njihovu odnosu.

"Kićo i ja smo bili veoma mladi, iskreno smo se voljeli, ali utjecajem okolnosti nismo mogli ostati zajedno. Kićo se i oženio i rastao. Dok je bio u braku, nismo bili u kontaktu. Kasnije smo se vidjeli i ponovo uspostavili prijateljsku vezu. Suprotno od Miroslava, Kićo je dobar čovjek i jedini koji me je u životu iskreno volio. Krivo mu je bilo što Devin sve te gadosti proživljava s Miroslavom i što Devin nije njegov sin. U suprotnom, Miroslav nije pošten niti dobar čovjek. Zna da mu je Devin sin i laže čitav svijet, maltretirajući rođeno dijete. S kime bi vi radije bili na nebu, Kićom ili Miroslavom?" napisala je Mirjana na svojem Facebooku.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) Millie Bobby Brown (Foto: AFP) +8 Millie Bobby Brown (Foto: Getty Images) Nekad i sad Pamtimo ju kao neobičnu djevojčicu, a sada šeće u vamp izdanju i oduzima dah svojom pojavom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene