Sve je zabrinuo

Miroslavu Iliću pozlilo je na suđenju s Kićinom divnom crnom ženom: "Bilo mu je baš loše, žalio se"

Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Facebook 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) Mirjana Antonović i Kićo Slabinac (Foto: Facebook) +0 Mirjana Antonović (Foto: Facebook) Galerija

Miroslavu Iliću pozlilo je na sudu u Beogradu i to na posljednjem ročištu koje vodi s Mirjanom Antonović.

Legendarnom srpskom pjevaču Miroslavu Iliću pozlilo je na suđenju u Beogradu nakon čega mu se, prema pisanju tamošnjih medija, zdravstveno stanje navodno pogoršalo.

71-godišnji Miroslav je prije nekoliko dana nazočio posljednjem ročištu na sudu koje je pokrenula Mirjana Antonović, poznata i kao Kićina crna žena, kako bi dokazala da je upravo Miroslav otac njezinog sina Devina, a koja se taj put nije pojavila u sudnici jer je bila spriječena.

"Kada je stigao, tlak mu je naglo skočio. Bilo mu je baš loše, žalio se i na probadanje u prsima. Njegova žena je htjela zvati hitnu, ali je on to odbio. Uzeo je terapiju i rekao da ne može vjerovati da se u ovim godinama vuče po sudu, naglasivši da je Antonović mogla sve to riješiti mirnim putem, s njim, ali pošto je navodno ona to odbila, on zato i bježi od suda. S obzirom da je suđenje bilo zatvoreno za javnost detalji se ne znaju", izjavio je izvor za portal Scandal, a prenosi Kurir.

Mirjana već dugi niz godina vodi pravnu bitku u kojoj pokušava dokazati da je popularni pjevač narodne glazbe i njezin bivši ljubavnik Miroslav Ilić Devinov otac. Njihova romansa dogodila se prije 30 godina, kada je on već bio u braku sa svojom suprugom Gordanom. Mirjana je javnosti, ipak, najpoznatija kao žena kojoj je Kićo Slabinac napisao i otpjevao jednu od svojih najpoznatijih pjesama "Zbog jedne divne crne žene", a upoznao ju je dok je bio na jednoj od svojih turneja SAD-om.

Kićo nije odolio Mirjaninoj ljepoti i dojmu koji je ostavila na njega, pa joj je stihove napisao u avionu, vraćajući se u Hrvatsku. Mirjanino ime stoga je bilo često spominjano, a ona je s Kićom svih godina ostala dobra prijateljica.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Ljiljak +0 Iva Jerković i Barbara Ljiljak (Foto: Instagram) Celebrity Naša bivša misica iznenađena je reakcijama zbog Porschea koji je dobila za rođendan: "Očito je mnogima interesantno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene