Khloe Kardashian našla se na meti kritika nakon što je objavila nekoliko fotografija na kojima ne nalikuje sebi, a sada promovira novu liniju kupaćih kostima.

Galerija


Reality zvijezda Khloe Kardashian već danima najavljuje na svojim društvenim mrežama nešto novo, a sada je napokon otkrila da se radi o novoj liniji kupaćih kostima njezina brenda Good American.

Vezani članci Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti Sestre Kardashian Pogledajte koliko su se slavne sestre promijenile u 14 godina, zbog plastičnih operacija više ne nalikuju na sebe

35-godišnja starleta pohvalila se savršeno toniranim tijelom i sićušnim strukom u novoj kampanji dok je pozirala u badiću. Dok se jedan dio njezinih obožavatelja slaže kako Khloe izgleda besprijekorno, dio njih napao ju je zbog fotošopa te su istaknuli da na svakoj fotografiji u posljednje vrijeme izgleda drugačije.

Zli jezici izgleda nimalo ne smetaju slavnoj Kardashianki, koja samo misli na posao i ne da se smesti.

Prije nekoliko tjedana objavila je fotografiju na kojoj nimalo ne nalikuje sebi, a dok ona negira da se podvrgnula estetskim korekcijama, stručnjaci tvrde drugačije. Specijalistica za kozmetiku i uljepšavanje primijetila je da je članica slavne američke obitelji napravila kombinaciju operacija, tretmana injekcija te je smršavjela, a rezultat svega je njezin drugačiji izgled.

Prošetala s dubokim dekolteom i bez grudnjaka, a vjetar joj podizao pripijenu žutu haljinu