Kendall Jenner i Bella Hadid najtraženije su manekenke svijeta, a kada vidite njihova vitka tijela bit će vam jasno i zašto je tomu tako.

Galerija


One su mlade ljepotice iz bogatih i slavnih obitelji, a svojim su se izgledom i vezama uspele do naslovnica najslavnijih časopis, ali i modnih pista današnjice, a s njih ne silaze već godinama. Kendall Jenner i Bella Hadid slove za najtraženije i najplaćenije manekenke svijeta koje svaki dizajner želi imati u svojim redovima kada predstavlja novu kolekciju. 

Vezani članci Bella Hadid - 4 Trokutići su joj jedva prekrili strateška mjesta dok je zavodljivo pozirala i namještala se u plićaku Bella Hadid i Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Strastveno poljubila prijateljicu samo godinu dana nakon što su kružile glasine da je gay

Bella i Kendall odlično se slažu i u profesionalnom i u privatnom životu. Bella je sestra Kendallinog bivšeg dečka Anwara Hadida, a ljepotice se stalno druže zajedno, pa čak i odlaze na ljetovanja zajednički. 

Tako su uzele zasluženi odmor od napornog snimanja modnih editorijala i hodanja po modnim pistama pa su se "zaletile" na osunčanu Floridu gdje su snimljene kako uživaju pored luksuznog bazena. Kendall i Bella opušteno su se smijale i razgovarale ležeći na suncu, a na sebi su imale mikro bikinije koji su otkrili njihova saršeno isklesana tijela. 

Djevojke su povlačile vezice svojih bikinija i pokušavale ih zadržati na mjestu no maleni komadići tkanine imali su ozbiljnih problema u prikrivanju najintimnijih mjesta manekenki. Ipak, činilo se da im te male muke nisu smetale pa se nisu obazirale ni na fotografe ni na probleme koje ima je zadavala odjeća. 

Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"