Tko bi im odolio?

Tijela bez premca: Jedna je najplaćenija manekenka, a druga najljepša žena na svijetu

Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Bella Hadid (Foto: Instagram) Bella i Gigi Hadid (Foto: AFP) +0 Bella Hadid (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner i Bella Hadid najtraženije su manekenke svijeta, a kada vidite njihova vitka tijela bit će vam jasno i zašto je tomu tako.

One su mlade ljepotice iz bogatih i slavnih obitelji, a svojim su se izgledom i vezama uspele do naslovnica najslavnijih časopis, ali i modnih pista današnjice, a s njih ne silaze već godinama. Kendall Jenner i Bella Hadid slove za najtraženije i najplaćenije manekenke svijeta koje svaki dizajner želi imati u svojim redovima kada predstavlja novu kolekciju. 

Pogledaj i ovo Dua Lipa i Anwar Hadid (Foto: Profimedia) Ludo zaljubljeni Bivšeg je ostavila zbog nedostatka vremena, a sad je potvrdila vezu s dečkom koji mu je jako sličan

Bella i Kendall odlično se slažu i u profesionalnom i u privatnom životu. Bella je sestra Kendallinog bivšeg dečka Anwara Hadida, a ljepotice se stalno druže zajedno, pa čak i odlaze na ljetovanja zajednički. 

Tako su uzele zasluženi odmor od napornog snimanja modnih editorijala i hodanja po modnim pistama pa su se "zaletile" na osunčanu Floridu gdje su snimljene kako uživaju pored luksuznog bazena. Kendall i Bella opušteno su se smijale i razgovarale ležeći na suncu, a na sebi su imale mikro bikinije koji su otkrili njihova saršeno isklesana tijela. 

Djevojke su povlačile vezice svojih bikinija i pokušavale ih zadržati na mjestu no maleni komadići tkanine imali su ozbiljnih problema u prikrivanju najintimnijih mjesta manekenki. Ipak, činilo se da im te male muke nisu smetale pa se nisu obazirale ni na fotografe ni na probleme koje ima je zadavala odjeća. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Daphne Joy i Jason Derulo (Foto: Getty) Jason Derulo (Foto: PR) Ragon Miller (Foto: Instagram) +0 Ragon Miller (Foto: Instagram) Celebrity Instagram obrisao vruću fotografiju slavnog glazbenika, on poručio: "Nisam ja kriv što je toliki"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene