Kendall i Kylie Jenner izviždane su na utakmici kada su se njihova lica pokazala na jumbo ekranu.

Galerija


Iako imaju milijune obožavatelja, nije tajna kako su sestre Kardashian i Jenner omražene kod djela publike.

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Kylie, Kourtney i Khloe (Foto: Profimedia) Uske i seksi kreacije: Kad ove slavne sestre izađu u provod, to je uvijek parada velikih stražnjica i dekoltea

Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie više su puta javno ismijane i izviždane na određenim događanjima, a posljednji se put to dogodilo krajem rujna na 71. dodjeli prestižne televizijske nagrade Emmy.

Naime, tada su na pozornicu izašle Kim i Kendall koje su imale čast biti prezenterice za najbolji reality show 2019. godine, a njihov je kratki govor gromoglasno nasmijao publiku, no ne na pozitivan način.

"Naša obitelj iz prve ruke najbolje zna da uvjerljiv televizijski sadržaj dolazi od stvarnih ljudi koji se pred kamerama ponašaju jednako kao i u stvarnosti", započela je Kim, na što se Kendall nadovezala: "Pričaju svoje priče bez ikakvih filtera i scenarija", ispalila je, a onda je krenuo smijeh iz publike.

Naime, dobro je poznato kako je njihov obiteljski show "Keeping Up With The Kardashians" prepun unaprijed osmišljenih scenarija, odnosno obiteljskih i ljubavnih drama, jer bez toga nikada ne bi bio jedan od najpopularnijih, i to već dugi niz godina. Djevojke nisu bile nimalo oduševljene reakcijom publike, no i to se ubrzo zaboravilo.

Ovoga puta, predmet ismijavanja bila je u prvom redu Kendall, ali i njezina sestra Kylie koje su se pojavile na utakmici Los Angeles Ramsa i Baltimore Ravensa. Kada ih je ulovila kamera te su se njihova lica pojavila na ekranu, publika je počela glasno zviždati i negodovati što su tamo.

Ipak, Kendall se nije dala smesti, pa je s velikim osmijehom na licu samo kratko poslala nekoliko poljubaca. Nekad je to i najbolje što možeš s hejterima kojih će uvijek biti.

Severina se oglasila uz fotografiju djeteta u naručju: ''Oprosti im, sine, jer stvarno ne znaju što čine''