Kendall Jenner stala je pred objektiv slavnih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggota.

Galerija


Samo dan nakon što je, kako bi ispromovirala, jedan kozmetički proizvod podijelila fotografiju u toplesu, Kendall Jenner na Instagramu je objavila i jednu na kojoj je potpuno gola.

Vezani članci Kendall Jenner (Foto: Profimedia) U minijaturnom bikiniju paradirala je ispred zgodnog prijatelja koji u nju gleda kao u boginju Kendall Jenner i Bella Hadid (Foto: Profimedia) Tijela bez premca: Jedna je najplaćenija manekenka, a druga najljepša žena na svijetu

Riječ je o fotografiji koju su snimili slavni fotografi Mert Alas i Marcus Piggot koji su Kendall ranije snimali za talijansko izdanje Voguea koje je izašlo u veljači.

Ubrzo nakon što je spomenuta golišava fotografija ugledala svjetlo dana, uslijedili su brojni pozitivni komentari na račun njezinog izgleda, a javila se i njezina sestra Khloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

w/ @mertalas 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

''Hej ljubavi'', napisala joj je, a komentar je ostavio i sam fotograf Alas koji joj je poručio da je najljepša žena današnjice.

Kendall, koja je članica slavne obitelji Kardashian, slovi za najpristojniju od sestara s obzirom da se jedino za njezino ime ne vežu nikakvi skandali.

Iza idiličnih fotografija Meghan i Beyonce krije se prava drama? Evo što se događalo prije njihovog susreta