Kendall Jenner stala je pred objektiv slavnih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggota.

Galerija


Samo dan nakon što je, kako bi ispromovirala, jedan kozmetički proizvod podijelila fotografiju u toplesu, Kendall Jenner na Instagramu je objavila i jednu na kojoj je potpuno gola.

Vezani članci Kim Kardashian - 7 Kim sebe i sestre pretvorila u metu ismijavanja starim fotkama: "Tu su imale originalna lica" Sestre Kardashian Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Riječ je o fotografiji koju su snimili slavni fotografi Mert Alas i Marcus Piggot koji su Kendall ranije snimali za talijansko izdanje Voguea koje je izašlo u veljači.

Ubrzo nakon što je spomenuta golišava fotografija ugledala svjetlo dana, uslijedili su brojni pozitivni komentari na račun njezinog izgleda, a javila se i njezina sestra Khloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

w/ @mertalas 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

''Hej ljubavi'', napisala joj je, a komentar je ostavio i sam fotograf Alas koji joj je poručio da je najljepša žena današnjice.

Kendall, koja je članica slavne obitelji Kardashian, slovi za najpristojniju od sestara s obzirom da se jedino za njezino ime ne vežu nikakvi skandali.

Iza idiličnih fotografija Meghan i Beyonce krije se prava drama? Evo što se događalo prije njihovog susreta