Hrabro izdanje

Najpristojnija članica slavne obitelji objavila vruću fotku: Pozirala je potpuno gola!

Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Instagram) Instagram 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner (Foto: Instagram) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) Kendall Jenner (Foto: Profimedia) +0 Kendall Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Kendall Jenner stala je pred objektiv slavnih fotografa Merta Alasa i Marcusa Piggota.

Samo dan nakon što je, kako bi ispromovirala, jedan kozmetički proizvod podijelila fotografiju u toplesu, Kendall Jenner na Instagramu je objavila i jednu na kojoj je potpuno gola.

Pogledaj i ovo Kendall Jenner - 1 Ma što je ovo?! Svjetski poznata ljepotica pojavila se u potpuno prozirnoj haljini bez jednog odjevnog predmeta i pokazala baš sve!

Riječ je o fotografiji koju su snimili slavni fotografi Mert Alas i Marcus Piggot koji su Kendall ranije snimali za talijansko izdanje Voguea koje je izašlo u veljači.

Ubrzo nakon što je spomenuta golišava fotografija ugledala svjetlo dana, uslijedili su brojni pozitivni komentari na račun njezinog izgleda, a javila se i njezina sestra Khloe.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

w/ @mertalas 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

''Hej ljubavi'', napisala joj je, a komentar je ostavio i sam fotograf Alas koji joj je poručio da je najljepša žena današnjice.

Kendall, koja je članica slavne obitelji Kardashian, slovi za najpristojniju od sestara s obzirom da se jedino za njezino ime ne vežu nikakvi skandali.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) Beyonce (Foto: Getty Images) +7 Beyonce (Foto: Getty Images) Celebrity Iza idiličnih fotografija Meghan i Beyonce krije se prava drama? Evo što se događalo prije njihovog susreta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene